Νίκη “τίτλου” για Μαγνησιακό στην Αγχίαλο

Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του Μαγνησιακού που δείχνει να τελειώνει την υπόθεση τίτλος στο δεύτερο όμιλο της Β’ τοπικής κατηγορίας, μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί της Αγχιάλου με 1-0. Ωστόσο αυτό που σημάδεψε την αναμέτρηση ήταν τα επεισόδια που έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα, όπως κατήγγειλαν οι άνθρωποι της αποστολής του Μαγνησιακού…

Το γκολ που έκρινε το νικητή και κατά ένα μεγάλο μέρος τον πρωταθλητή, σημειώθηκε
με αυτογκόλ στο 25΄ από τον Μαυρόπουλο, που άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο 35′ ο ίδιος παίκτης σε εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Τσάμης, σημάδεψε το κάθετο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι, οριζόντιο αυτή τη φορά, σε κεφαλιά το Σίμου.
Από την άλλη πλευρά και οι παίκτες του Μαγνησιακού δεν ευτύχισαν να πανηγυρίσουν κι άλλο τέρμα, αφού κεφαλιά του Κοντοβά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Προβιά, αποκρούστηκε από το δοκάρι της εστίας της Αγχιάλου.
ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Δελανδρέας, Λάζογλου (80′ Ρούλης), Μαυρόπουλος, Σίμος, Βέτσικας, Τσέλιος, Τσακόγιας, Τσάμης, Καραγιώργος, Αρμέν, (70′ Ζγατζής), Στεργίου (65′ Κωστέλος)
ΜΑΓΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Κρανιάς, Πέτρου, Κοντοβάς, Προβιάς, Γκέρτσος, Μπάλας (80′ Κατσαμώρας), Μάιπας, Θεοδωρόπουλος (70′ Λέτο), Βασιλείου, Οικονόμου (75′ Τσιγαρίδας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις