Η κρισιμότητα της 11ης Φεβρουαρίου

Αντίστροφα μετράνε οι μέρες για τη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης η οποία έχει οριστεί για τις 11 Φεβρουαρίου. Τα ενεργά μέλη του μητρικού σωματείου θα κληθούν να αποφασίσουν για το παρόν και μέλλον του συλλόγου, κάτι που κάνει τη συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση μία από τις πιο κρίσιμες των τελευταίων ετών.

Η συμμετοχή ή η αποχή απ’ αυτό το σημαντικό ραντεβού ίσως κρίνει και το αύριο του συλλόγου. Άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν, ουσιαστικά, το σύλλογο να αναγεννηθεί από τις στάχτες του, περιμένουν να δουν αν μπορούν να ελπίζουν στη συμπαράσταση του κόσμου, είτε αυτή είναι υλική, είτε ηθική.

Σε περίπτωση που η αίθουσα στην οποία θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση πλημμυρίσει από Νικιώτες, τότε και ο παραμικρός ενδοιασμός αυτών των ανθρώπων, θα μετατραπεί σε σιγουριά πως το εγχείρημα αξίζει τον κόπο. Σε διαφορετική περίπτωση ο προβληματισμός θα ενισχυθεί και πιθανόν να αποτελέσει αρνητικό παράγοντα, στην πρόθεσή τους να εισέλθουν ενεργά στη διοίκηση του ερασιτεχνικού σωματείου.

Μπορεί να ακούγεται κοινότυπο, όμως για ακόμη μία φορά η τύχη της ομάδας βρίσκεται στα χέρια των φίλων της Νίκης. Ένας ικανοποιητικός αριθμός ενεργών μελών στην Ερασιτεχνική μπορεί να αποτελέσει το πρώτο σημαντικό βήμα αναγέννησης της ποδοσφαιρικής ομάδας.

«Σωτήρες» δύσκολα θα υπάρξουν ακόμα και σε μία καθαρή από χρέη Νίκη. Η μόνη λύση που φαίνεται στον ορίζοντα είναι από ανθρώπους της κυανόλευκης οικογένειας, που έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν ένα σημαντικό ποσό για να πραγματοποιηθεί η απαραίτητη επανέναρξη. Το θέμα είναι να δουν στην πράξη και όχι στα λόγια πως αξίζει τον κόπο. Το πρώτο σοβαρό δείγμα θα αποτελέσει η συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση της 11ης Φεβρουαρίου.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις