Με πολλές απουσίες ο Ολυμπιακός κόντρα στον Διαγόρα (pregame)

Στο γήπεδο του Βατάν με αντίπαλο τον Διαγόρα Σεβαστής θα αγωνιστεί σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, για την 25η αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, τη στιγμή που οι δύο ομάδες δεν στοχεύουν, πλέον, στην άνοδο. Στο σημερινό παιχνίδι ο Κώστας Μπράτσος θα κάνει ντεμπούτο, ως πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού, μετά την παραίτηση του Σάκη Παπαβασιλείου.

Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει, παίζοντας με αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, να δώσει τέρμα σ’ ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων, όπου οι «ερυθρόλευκοι» απέσπασαν δύο βαθμούς, χάνοντας από τον Καραϊσκάκη στο Πανθεσσαλικό και φέροντας ισοπαλίες με τον Απόλλωνα Λάρισας εντός και τους Μαύρους Αετούς στο Ελευθεροχώρι.
Ο Διαγόρας παρουσιάζεται πολύ δυνατός στο γήπεδό του, έχοντας να επιδείξει εννέα νίκες, μία ισοπαλία με τη Νίκη (0-0) και μία ήττα από τον Θεσπρωτό (0-3). Βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 48 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον Ολυμπιακό, διαθέτοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση του ομίλου, με 39 γκολ, πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας.
Αρκετές αλλαγές αναμένεται να έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού, σε σχέση με το παιχνίδι που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» με τον Καραϊσκάκη την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό. Τρεις ποδοσφαιριστές είναι τιμωρημένοι και συγκεκριμένα οι Γιάννης Δωματάς, Βασίλης Ιωαννίδης και Παναγιώτης Ζώνας. Όλοι τους εκτίουν ποινή μιας αγωνιστικής. Σ’ αυτούς να προσθέσουμε τους τραυματίες Κώστα Οικονόμου και Φαμπρίτσιο Πότσι. Στους πέντε παραπάνω παίκτες, αν προσθέσουμε και τους Σουάνη, Μουκάμ, που έχουν αποχαιρετήσει τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες τους και αποτελούν παρελθόν από την ομάδα, καταλαβαίνουμε πως ο Κώστας Μπράτσος θα πρέπει να αναζητήσει το καλύτερο δυνατό σχήμα, μεταξύ των παικτών που είναι διαθέσιμοι.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και στη συνέχεια ο προπονητής του Ολυμπιακού ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για τον σημερινό αγώνα. Την αποστολή απαρτίζουν οι Κατσούλης, Μπουργάνης, Ντόικιτς, Χολέβας, Παπαϊωάννου, Πατσής, Στουρνάρας, Σπηλιώτης, Κόκας Α., Κόκας Δ., Αγγελής, Σταύρου, Μασάντο, Σκανδάλης, Φλίγκος, Αναστασίου, Ευθυμιάδης και Κέρι.
Την σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Διαγόρα θα διευθύνει ο κ. Αριστείδης Λυμπούδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους κ.κ. Νικόλαο Τσιότσο και Νικόλαο Τοροσιάδη, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Κρίκης από την ΕΠΣ Τρικάλων. Αξίζει να αναφέρουμε, πως ο εν λόγω ρέφερι, αξιολογημένος διαιτητής Β’ Εθνικής, δεν έχει «σφυρίξει» ποτέ στο παρελθόν παιχνίδι των «ερθρολεύκων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις