Επεισόδια στην Αγχίαλο… χειρουργείται ο Γ. Γκέρτσος

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες προχώρησαν οι άνθρωποι του Μαγνησιακού, σχετικά με επεισόδια που ακολούθησαν το τέλος της αναμέτρησης με την Αγχίαλο. Όπως ανέφεραν σε όλη τη διάρκεια της αγώνα υπήρχε ένταση, η οποία μετά την ολοκλήρωσή του και τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν από τους φιλοξενούμενους, μετατράπηκε σε…

απρόκλητη επίθεση από τους ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας και φιλάθλους της Αγχιάλου, που εισήλθαν εντός αγωνιστικού χώρου κι επιτέθηκαν στους φιλοξενούμενους ποδοσφαιριστές.
Μάλιστα οι παράγοντες του Μαγνησιακού αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ήταν τόσο το μένος των αντιπάλων τους, που υπήρξαν χτυπήματα ακόμη και σε ποδοσφαιριστές τους που ήταν πεσμένοι κάτω, όπως συνέβη με το Γιώργο Γκέρτσο που βρέθηκε στο έδαφος και δεχόταν χτυπήματα από αντίπαλους ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
Στην ίδια επικοινωνία εκφράστηκαν παράπονα για τη στάση τόσο του Πρόεδρου της Αγχιάλου, όσο και του αντίπαλου προπονητή, ενώ επισημάνθηκε ότι παρόντας στα γεγονότα ήταν κι ο Πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Περικλής Λασκαράκης, ο οποίος βρισκόταν στο γήπεδο Αγχιάλου, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση κι ο οποίος κατέβαλε κάθε προσπάθεια να προστατεύσει τους φιλοξενούμενους ποδοσφαιριστές.
Από τον προπονητή της ομάδας του Μαγνησιακού κ. Βασίλη Πανόπουλο, τα γεγονότα χαρακτηρίστηκαν ως απαράδεκτα και τριτοκοσμικά, ενώ έγινε αναφορά στον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου, όπου η ομάδα της Αγχιάλου επικράτησε με το ίδιο σκορ (0-1), «μόνο που τότε δεν τους πείραξε κανένας κι έφυγαν σαν κύριοι», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Σε επικοινωνία με ανθρώπους από την πλευρά της Αγχιάλου, παραδέχτηκαν ότι υπήρξε σύρραξη μετά το τέλος της αναμέτρησης, η οποία ήταν συνέχεια της έντασης του αγώνα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε.
Σε ότι αφορά τον τραυματισμό του Γ. Γκέρτσου, αυτός αποδείχτηκε πάρα πολύ σοβαρός, αφού ο 27χρονος παίκτης του Μαγνησιακού υπέστη κάταγμα στον δεξιό του αγκώνα, όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που του έγιναν στο νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκε και παρέμεινε. Μάλιστα για να αποκατασταθεί η ζημιά απαιτείται χειρουργική επέμβαση, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Μ. Τρίτη.
Μετά από αυτά τα γεγονότα, σύμφωνα με πληροφορίες, από την πλευρά του Μαγνησιακού έχει ήδη κατατεθεί μήνυση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις