Το ήθελε περισσότερο… το πήρε δίκαια, το αποτέλεσμα ο Απόλλων

Σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή για τον Απόλλων Καναλίων, που κέρδισε στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» το Σαρακηνό με 1-3 και ξαναμπήκε γερά στο παιχνίδι της παραμονής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς με αυτογκόλ κι ως το 20′ θα μπορούσαν να είχαν δώσει διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη τους, με…

τις ευκαιρίες που έχασαν, αφού οι παίκτες του Απόλλωνα έδειχναν καταβεβλημένοι από το άγχος του αποτελέσματος.
Ωστόσο, η εικόνα του αγώνα άλλαξε ολοκληρωτικά μετά την ισοφάριση, για να έχουμε ένα εντυπωσιακό β’ ημίχρονο για την ομάδα των Καναλίων, η οποία εκμεταλλεύτηκε άριστα την αριθμητική της υπεροχή, από την απευθείας αποβολή του Καλαμάτα (56΄ για σκληρό μαρκάρισμα) και με δυο γκολ σε 10 λεπτά κλείδωσε τη νίκη που θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη, αν ο Γράντας δεν έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις σε δυο- τρεις περιπτώσεις.
Η αριθμητική ισορροπία μεταξύ των δυο ομάδων αποκαταστάθηκε στο 89′, με τη δεύτερη κίτρινη- κόκκινη του Πάντζιου.
Στο 7′ έγινε το 1-0 με το αυτογκόλ του Αλβανόπουλου.
Η Ισοφάριση για τον Απόλλωνα ήρθε στο 28′, όταν ο Τσιουρής βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και με σουτ «κεραυνό», κάρφωσε τη μπάλα στο κέντρο της εστίας του Γράντα.
Στο 58′ σε υποδειγματική αντεπίθεση, από ασίστ του Τσιουρή, ο Μπάρδας πλάσαρε εύστοχα κι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα των Καναλίων, που εδραίωσε τη νίκη στο 69′, όταν έγινε «κλέψιμο» της μπάλας σε θέση πλάγια, όπως αμύνονταν ο Σαρακηνός και στην εξέλιξη της αντεπίθεσης ο Τσιουρής με πλασέ διαμόρφωσε το 1-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρέλλος, Ιωάννου, Γιαουπλάρι (54′ λ. τρ. Κωνσταντάκος, 65′ λ. τρ. Σούδης), Τσαρδακάς (46′ Νιαώτης), Καλαμάτας, Δημητριάδης, Κοντοβάς, Μπέικος, Σαμαράς, Δουλάς.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μουράβας, Μαστακούλης (70′ Πολυμερόπουλος), Κατσικαδάμος, Πάντζιος, Φώτου (77′ Γεωργακόπουλος), Αλβανός, Λαρίσης, Ρακής (57′ Παναγιωτάκης), Τσιουρής, Μπάρδας, Γιαννακούρας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις