Νίκη με ανατροπή και… “πεντάρα” για Πρωτεσίλαο

Ο Πρωτεσίλαος αναδείχθηκε νικητής στο τοπικό ντέρμπι με τον Αίαντα που έγινε στη Σούρπη, με τους φιλοξενούμενους να είναι πάρα πολύ καλοί και να κάνουν την ανατροπή στο σκορ επικρατώντας τελικά με 1-5. Πρόσωπο της αναμέτρησης για του νικητές ο Αλέκος Αραπίτσας, που σκόραρε δυο φορές και με δικές του ενέργειες «πρόσφερε» τα υπόλοιπα τρία γκολ στους συμπαίκτες του…

Για το γηπεδούχο Αίαντα, οι πολλές ελλείψεις του τελευταίου διαστήματος, έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην εικόνα της ομάδας, που παρουσιάζει πολλά προβλήματα σε όλους τους τομείς και το βασικότερο ότι δέχεται πολλά γκολ.
Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου που ήταν βρέθηκε στο γήπεδο της Σούρπης για να παρακολουθήσει το παιχνίδι, αφού δεν υπήρχε άλλη αναμέτρηση στην περιοχή.
Το σκορ άνοιξε από πολύ νωρίς, μόλις στο 2′, με τον Γαρυφάλλου για τους γηπεδούχους, για να έχουμε την ισοφάριση από το Γ. Αραπίτσα που αξιοποίησε ασίστ του αδερφού του Αλέκου που τον έφερε μπροστά σε σχεδόν άδειο τέρμα. Το 1-2, έγινε στο 37′ από το Μιχόπουλο, αφού είχε προηγηθεί κεφαλιά στο δοκάρι του Αλ. Αραπίτσα και στην επαναφορά ο σκόρερ την έστειλε στα δίχτυα. Στο 65΄ και πάλιο Αλ Αραπίτσας έκανε τη μπαλιά στο Χασιώτη, για να σκοράρει τελικά δυο φο΄ρε κι ο ίδιος, στο 81′ και στο 93′.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Λεΐμονής, Μαλλιαρός, Σαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κ. Κόρκος, Παναγιώτου, Σ. Χασιώτης, Γ. Αραπίτσας (80′ Τσουβαλιάς), Μαρικλέν (71′ Τσόγκας), Αλ Αραπίτσας

*Τις ευχές τους για Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση, προς όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και το φίλαθλο κοινό, εξέφρασαν οιαράγοντες οτυ Πρωτεσίλαυ, μετά το τέλος της αναμέτρησης. 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις