Νίκη ανατροπής… και παραμονής για Ηρακλή

Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του Ηρακλή, που ως φιλοξενούμενος στο Βασδέκειο επικράτησε της Ακρόπολης με 2-1, κάνοντας μάλιστα κι ανατροπή στο σκορ. Το παιχνίδι είχε πολύ ένταση, πολλές κίτρινες κάρτες αλλά και πολύ πάθος για την ομάδα του Κ. Κοκκινάκη…

Σε ότι αφορά την ομάδα της Ακρόπολης όντας στη μέση της βαθμολογίας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.
Από την άλλη, η ομάδα του Ηρακλή πέτυχε μια δύσκολη νίκη σε μια αναμέτρηση που είχε απόλυτη ανάγκη την κατάκτηση των τριών βαθμών, προκειμένου να αποφύγει βαθμολογικές περιπέτειες στις εναπομείνασες αγωνιστικές. Επιπλέον, αυτό το αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους έχει ιδιαίτερη αξία, διότι σημειώθηκε έχοντας στη διάθεση του μόλις έντεκα ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων κάποιοι πολύ μικρής ηλικίας, όπως ο 15χρονος Γκινίδης, κάποιοι έπαιξαν τραυματίες, όπως ο Μανούσος και κάποιοι που ήρθαν μόλις την τελευταία στιγμή κι απροπόνητοι για να συμπληρωθεί εντεκάδα, όπως ο Γούτσιος που ταξίδεψε από την Πάτρα όπου σπουδάζει κι απέχοντας από τις προπονήσεις για διάστημα 15 ημερών.
Το σκορ άνοιξε για την τυπικά γηπεδούχο Ακρόπολη, με πλασέ του Μιχ. Τσουκάλη, μέσα από την περιοχή. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου
Η ομάδα του Ηρακλή ισοφάρισε στο β΄ ημίχρονο με απευθείας συρτό φάουλ του Ασλάνογλου και το γκολ της νίκης πέτυχε στο 75΄ ο Γούτσιος με προβολή, μετά από σέντρα του Τζιόλα.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Ν. Αξιώτης (60′ Ν. Τσουκάλης), Παπαεμμανουηλίδης, Φ. Φώτου, Δ. Φώτου, Κ Κολημήτρας, Αξιώτης, Τ. Κολημήτρας, Παγώνης (85′ Ντόντος), Τ. Τσουκάλης, Τσιάμης ( 70 λ. τρ. Βλιώρας)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κεφαλάς, Λιόλιος, Κατσαμπέκης, Τζιόλας, Πριονιστής, Μπέσσας, Γούτσιος, Τρελόπουλος, Μανούσος, Ασλάνογλου, Γκινίδης.

FASA ΖΩΖΑΝΑ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις