«Ζωντανός» στη «μάχη» της σωτηρίας ο Πανελευσινιακός, 1-0 την Αναγέννηση

Ο Πανελευσινιακός επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας την Κυριακή (9/4), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής και παραμένει «ζωντανός» στο κυνήγι της παραμονής.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της σεζόν για τους γηπεδούχους, μετά από αυτή κόντρα στην Καλλονή στις 18 Ιανουαρίου, ενώ ενδιάμεσα είχε προηγηθεί και το 3-0 επί του Πανθρακικού στα χαρτιά.

Οι «σταχυοφόροι» μπήκαν με το… μαχαίρι στα δόντια στον αγωνιστικό χώρο, λόγω και της «δίψας» τους για το «τρίποντο», και μόλις στο 8′ ευτύχησαν να προηγηθούν. Ο Ζέλιος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Τσούπρος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το γκολ, η ΑΣΑ ισορρόπησε, είχε δύο σουτ με 9′ Ντιατά (9′) και Τσιλούλη (15′) αλλά δεν κατάφερε να γίνει περαιτέρω απειλητική μέχρι το φινάλε του πρώτο μέρους.
Το δεύτερο μέρος δεν είχε ρυθμό με τις φάσεις να λείπουν απελπιστικά μπροστά από τις εστίες των δύο ομάδων.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι χρειάστηκε να φτάσουμε στο 90′ για να δούμε μία καλή στιγμή, με το σουτ του Μπλέντι να περνά άουτ. Έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τους παίκτες του Γιώργου Βαζάκα να πανηγυρίζουν μία σπουδαία νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μίαρης (Δωδεκανήσου), βοηθοί του οι Καρβούνης (Μεσσηνίας) και Καραλής (Ηλείας), ενώ τέταρτος ο Νίκας (Μεσσηνίας).

Κίτρινες: 21′ Τσούπρος – 74′ Υφαντής

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Κωνσταντινίδης (75′ Νίασον), Αρναούτογλου, Τσούπρος, Κολόκας, Ζέλιος (47′ Σιλιγαρδάκης), Γραικός, Κρισμάρεβιτς, Σταματάκης, Πρίντεμπς, Αγγελούδης (46′ Κορομηλάς).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Τζάνης, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Καραγιάννης (58′ Μπλέντι), Ντεμπελέ (67′ Υφαντής), Μπιτέλης, Τσιλούλης (75′ Ντάνκουα), Τζέκος, Ντιατά.

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις