Κ. Μπράτσος: «Δικό μας λάθος»

Ένα σοβαρό λάθος από τη μεριά του Ολυμπιακού Βόλου ήταν αρκετό για να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα με τον Διαγόρα Σεβαστής, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Κώστας Μπράτσος, μετά το τέλος της εκτός έδρας ήττας της ομάδας του με 1-0 από τον σύλλογο της Κατερίνης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού:

«Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, η ομάδα μου προσπάθησε να διαχειριστεί τα δεδομένα, που γνώριζε για την αντίπαλη ομάδα.
Στο πρώτο ημίχρονο, το καταφέραμε σε ικανοποιητικό βαθμό. Αποκτήσαμε τα μέτρα, που χρειαζόμασταν στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε την κατοχή της μπάλας. Παρόλα αυτά, δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου από ένα δικό μας λάθος, χωρίς η ομάδα μας να βρίσκεται σε κατάσταση αμυντικής δυσκολίας.
Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ανασυνταχθούμε και θεωρώ καθοριστική φάση του Ευθυμιάδη στα πρώτα λεπτά. Ίσως εκεί να παίρναμε αυτό που μας χρειαζόταν για να αναστρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Όσον αφορά τα περαιτέρω στοιχεία του παιχνιδιού, το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών. Ο αντίπαλος έκανε κάποια λάθη, τα οποία δεν εκμεταλλευτήκαμε. Παρόλα αυτά, ένα σοβαρό λάθος δικό μας, κατάφερε και το εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και αυτό καθόρισε και το αποτέλεσμα του αγώνα.
Η ομάδα μας δεν είχε καλή ψυχολογία μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και θέλαμε να ρίξουμε το βάρος μας εκεί. Έπρεπε να διαχειριστούμε τις απώλειες από τις τιμωρίες και κάποιους τραυματισμούς. Πιστεύω τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο μέγιστο δυνατό. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έγινε προσπάθεια και γι’ αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι παλεύουν και προσπαθούν για το καλύτερο. Αυτό που μας λείπει είναι κάτι που θα μας δώσει ώθηση να ανασυνταχθούμε.
Πιστεύω ότι αν καταφέρναμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, ίσως να μας έδινε αυτό που χρειαζόμασταν για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή του Διαγόρα και στην ομάδα του. Έχουν κάνει φανταστική πορεία. Καλές γιορτές. Θα επιστρέψουμε στα σπίτια μας με σκυμμένο το κεφάλι. Είμαστε στεναχωρημένοι. Εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο».

Δημήτρης Μπιτολάς




Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις