Νίκησε και περιμένει τον Απόλλωνα η ΑΕ Καραϊσκάκης

Σημαντικό παιχνίδι στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων για την ΑΕ Καραϊσκάκης που ήθελε μόνο νίκη για να παραμείνει στο κατόπι του Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο και υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική με σκοπό να νικήσει και να τον πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής. Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού στο 2ο λεπτό ο Μαζιώτης έπιασε αδύναμο σουτ με το Γιδόπουλο να μπλοκάρει εύκολα.

Η πίεση του Καραϊσκάκη συνεχίστηκε και ο Κουσίδης στο 5′ σούταρε άστοχα, από το ύψος της περιοχής, ενώ ο ίδιος παίχτης δύο λεπτά μετά, έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι μονος, όμως ο Γιδόπουλος και πάλι μπλόκαρε την μπάλα. Στο 12ο λεπτό και σε μια καλά οργανωμένη κόντρα αντεπίθεση, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μπαλτιμάς βγήκε απέναντι από τον Ανδρούτσο, πλάσαρε όμορφα από πάνω του, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στη γραμμή έδιωξε ο Αβραμίδης. Στο 18ο λεπτό νέα φάση για την ΑΕ Καραϊσκάκης, με τον Κουσιδη να σουτάρει εκτός περιοχής και το Γιδόπουλο να διώχνει δύσκολα ενώ δύο λεπτά μετά ο Χαρτσιάς ελίχθηκε έξω από την περιοχή όμως το σουτ του σταμάτησε και πάλι στον γκολκίπερ των Μαύρων Αετών.

Με τη συμπλήρωση του ημιώρου η αρτινή ομάδα άνοιξε το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαρτσια με πάσα στο Μαζιώτη, ο δεύτερος έκανε γλυκιά σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, και ο Ζυγκερίδης πιο ψηλά από όλους, έγραψε το 1-0. Στο 41ο λεπτό ο Χαρτσιάς απείλησε εκ νέου για τους γηπεδούχους, όμως το όμορφο άουτ που δοκίμασε έξω από την περιοχή έφυγε δίπλα από το “παραθυράκι” του Γιδόπουλου. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου με τους παίχτες του Νίκου Θεοδοσιάδη να πηγαίνει προηγούμενοι στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά και στο 46′ από σέντρα του Μαζιώτη ο Λάμπρου δεν μπόρεσε μόνος στο δεύτερο δοκάρι να κάνει το πλασέ. Στο 49ο λεπτό νέα φάση για την αρτινη ομάδα, με το Μαζιωτη να κάνει ωραίο σουτ και την μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Γιδόπουλου, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το ωραίο σουτ του Κουσίδη ένα λεπτό μετά. Στο 61ο λεπτό από ωραία ομαδική ενέργεια των παιχτών του Καραϊσκάκη και σέντρα, ο Ζυγκερίδης σηκώθηκε μόνος, όμως η κεφαλιά του δεν ήταν καλή. Στο 63′ μετά από ωραία ενέργεια του Κουσίδη και πάσα στον κενό χώρο, ο Χαρτσιάς έχασε νέα ευκαιρία από καλή θέση να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ενώ εφτά λεπτά αργότερα, και έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, ο Χαρτσιάς δεν μπόρεσε οριακά να πλασάρει το Γιδόπουλο.

Ένα λεπτό μετά από φάουλ του Χαρτσιά η μπάλα έφτασε στον Αβραμίδη που από τα δύο μέτρα άργησε να σουτάρει μόνος, με αποτέλεσμα να του κλείσει ο γκολκίπερ το οπτικό πεδίο και να σουτάρει στο δοκάρι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Ο ίδιος παίχτης στην επόμενη φάση έκανε λάθος εκτίμηση της μπάλας δίνοντας την ευκαιρία στον Ιωάννου να του κλέψει την μπάλα και τον ανέτρεψε βλέποντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή, αφήνοντας με αριθμητικό μειονέκτημα την ομάδα του. Στον υπολειπόμενο χρόνο, παρ’ ότι με δέκα παίχτες, η ΑΕ Καραϊσκάκης κράτησε το υπέρ της σκορ, και υποδέχεται την προσεχή αγωνιστική τον Απόλλωνα Λάρισας, με μόνο στόχο τη νίκη!

Διαιτητής: Βρέσκας Γιώργος Βοηθοί : Κελεσίδης Μιχάλης – Παπαδάκης Θανάσης

ΑΕ Καραϊσκάκης (Θεοδοσιάδης) : Ανδρούτσος, Καψάλης, Λάμπρου, Αβραμίδης, Βελέτης, Κουσίδης (84′ Κόλλινς), Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας, Μαζιώτης (63′ Γούλας), Ζυγκερίδης (89′ Ευαγγέλου)

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου (Μανούρας) : Γιδόπουλος, Τεντόπουλος (46′ Γιαννούλας), Αετόπουλος, Ρόμπος, Καραστέργιος, Φλιούκας, Κεχαγιάς (63′ Σκρέκας), Βερβέρας, Μπαλτιμάς (46′ Μουρίκης), Τσιώλης, Ιωάννου

artagoal.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις