Κ. Παπαδόπουλος: «Είχαμε κίνητρο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου»

Παιχνίδι με κίνητρο χαρακτήρισε το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός του Διαγόρα Σεβαστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πιερικό, όπου οι ποδοσφαιριστές του δεν είχαν το πάθος που έβγαλαν στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους». Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου στη συνέντευξη Τύπου, μετά την εντός έδρας νίκη του συλλόγου της Κατερίνης επί του Ολυμπιακού:

«Σήμερα πετύχαμε μία μεγάλη νίκη, απέναντι σε μια ιστορική και καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπορούσε να βρίσκεται στην πρώτη θέση. Έχει ένα ρόστερ με πολύ καλούς παίκτες, έχει κόσμο που ακολουθεί την ομάδα και θα τους ευχηθώ καλή συνέχεια.
Θέλω να επαινέσω την προσπάθεια των παικτών μου. Είχαμε κίνητρο, γιατί θέλαμε να αποδείξουμε το λόγο που είμαστε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και να πετύχουμε τη νίκη. Την περασμένη εβδομάδα, που παίξαμε εντός έδρας, οι περισσότεροι (σ.σ. παίκτες) μπήκαν να παίξουν χωρίς κίνητρο. Δεν θέλω να μειώσω την ομάδα του Πιερικού, αλλά δεν έχει καμία σχέση η απόδοση και το πάθος που βγάλανε σήμερα οι παίκτες μου συγκριτικά με την προηγούμενη εβδομάδα.
Αυτό που δουλέψαμε το βγάλαμε και στο γήπεδο. Από αδράνεια της άμυνας μας, δώσαμε στον αντίπαλο την ευκαιρία να βγάλει φάση, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Πετύχαμε γκολ σε καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού, έπειτα από λάθος της αντίπαλης άμυνας. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα και σε αντεπίθεση να πετύχουμε το δεύτερο γκολ.
Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Συγχαρητήρια και στον αντίπαλο για το ποιοτικό και αθλητικό παιχνίδι. Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία, ευτυχία και αγάπη. Καλή τύχη στον αντίπαλο προπονητή και την ομάδα του».

Δημήτρης Μπιτολάς




Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις