Και επίσημα στη Βέρντερ ο Αργύρης!

Στο δυναμικό της Βέρντερ Βρέμης ανήκει από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Άγγελος Αργύρης. Ο 20χρονος αμυντικός, πρώην παίκτης της Νίκης Βόλου, αφού εξασφάλισε την “ελευθερία” του υπέγραψε στον γερμανικό σύλλογο για 1,5 χρόνο.

Οι άνθρωποι της Βέρντερ είχαν στο στόχαστρο τον νεαρό αμυντικό εδώ και αρκετό διάστημα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ τον είχαν παρακολουθήσει και σε προπονήσεις. “Ήταν μια δελεαστική ευκαιρία και την αρπάξαμε” δήλωσε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος και πρώην αρχηγός της Βέρντερ, Φρανκ Μπάουμαν.
Ο Αργύρης πρόκειται αρχικά να ενσωματωθεί στην ομάδα κάτω των 23 χρόνων της Βέρντερ, η οποία βλέπει στο πρόσωπο του νεαρού αμυντικού, μελλοντικά, έναν αξιόπιστο στόπερ.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Βέρντερ U23, Αλεξάντερ Νούρι,δήλωσε μεταξύ άλλων: “Πρόκειται για ένα ταλαντούχο αμυντικό. Είναι γρήγορος και με συγκέντρωση στο παιχνίδι του. Έχει πολλά καλάα στοιχεία στο παιχνίδι του και είμαστε βέβαιοι ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύ καλή λύση για τον σύλλογό μας”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις