Επικράτησε χωρίς να κοπιάσει ο Πύρασος

Αναμενόμενη νίκη για τον Πύρασο, που δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της Αγ. Παρασκευής με 3-0. Ένα γκολ στο α΄ μέρος και δυο στο δεύτερο, πέτυχαν οι γηπεδούχοι που είδαν τον Γ. Ζαχαράκη να σκοράρει το πρώτο και το τελευταίο γκολ της ομάδας του (34′ πλασέ κι 84′ σουτ), με τον Δαμάσκο να κάνει το 2-0 ενδιάμεσα (69′ σουτ)…

Σημαντικό στοιχείο για την ομάδα της Αγχιάλου, ότι δύο νεαρά παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία του Πυράσου χρησιμοποιήθηκαν στη σημερινή αναμέτρηση. Ως βασικός ξεκίνησε ο Στέλιος Σταντζούρης που είχε επιτυχημένο ντεμπούτο στην Α’ Τοπική, ενώ στο 75′ μπήκε ως αλλαγή ο Ντίνος Σκαρλάτος,
Σε ότι έχει να κάνει με τους φιλοξενούμενους, από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε κάποια από τις καλές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, τόσο στην αρχή του αγώνα για να ανοίξουν το σκορ, όσο και στο διάστημα που το παιχνίδι ήταν στο 1-0, δεχόμενοι το δεύτερο τέρμα ουσιαστικά παραιτήθηκαν και γι αυτούς η εξέλιξη της αναμέτρησης είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίκος, Γιοβάνης, Βαν ντε Γουίχε, Μαλισσόβας (75′ Σκαρλάτος), Σταντζούρης, Κόκκας, Μπασδάνης, Ζαχαράκης, Σιώμος (55′ Κοτζαθανάσης), Δαμάσκος, Φούκης.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Παναγιώτου, Καλαμίδας, Λούμπαρδος, Τσιγκλιφής (73′ Γιαννούκος), Λιάτσικος, Κούκιος (77′ Χατζημητροφάνης), Κόφφας (46′ Αγραφιώτης), Καραγιάννης, Παπακώστας, Γιάτσος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις