Με το… αριστερό οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού Β. στα προκριματικά Β. Ελλάδος (photos)

Με το… αριστερό στα προκριματικά του Βορρά για πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος μπάσκετ Νεανίδων μπήκαν τα κορίτσια Ολυμπιακός Βόλου. Στο πρώτο παιχνίδι που έδωσαν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής (την 1η αγωνιστική είχαν ρεπό) ηττήθηκαν με 60-44 από τους Πάνθηρες.

Η ομάδα της Καβάλας σημείωσε τη δεύτερη νίκη της, καθώς στην πρεμιέρα είχε νικήσει εύκολα τους Σίθωνες Χαλκιδικής.
Τα κορίτσια του Ολυμπιακού δεν απέφυγαν τα λάθη στο πρώτο ημίχρονο και ιδιαίτερα στο δεύτερο δεκάλεπτο, όταν οι Πάνθηρες απέκτησαν διαφορά 16 πόντων με τη λήξη του ημιχρόνου. Οι «ερυθρόλευκες» δεν είχαν λύσεις στην επίθεση, ενώ και αμυντικά αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα, με την Γιαχολάρη να «φορτώνει» με 20 πόντους το καλάθι του Ολυμπιακού.
Σήμερα, Μ. Δευτέρα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στις 16.00 στο κλειστό της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, ο οποίος προέρχεται από δύο νίκες. Την πρώτη μέρα των αγώνων νίκησε με 39-36 τον Πανεδεσσαϊκό, ενώ χθες επικράτησε με 68-22 τους Σίθωνες.
Δεκάλεπτα: 15-10, 31-15, 50-27, 60-44
Διαιτητές: Λαϊδης-Αναστασιάδης
Πάνθηρες Καβάλας (Δημητριάδου): Παυλίδου 12, Κερανοπούλου 10, Χασάπη 10(2), Γενημαχαλελή 6, Γιαχολάρη 20(2), Τριανταφυλλίδου, Βαμβούρη, Καραπρώιμου, Σεϊτανίδου 2, Μαρμαλίδου.
Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου-Ράμμου): Γκανάτσιου, Χούτα, Λιόλιου 2, Στάμου, Ντελή 5, Αρτεμισίου 11, Νούλα 16, Σιμιτζή 10, Πόπινσουκ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις