Πειθαρχική δίωξη στον Λέτο

Πειθαρχική δίωξη στον Σεμπαστιάν Λέτο για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ προς τον Μάνταλο άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία ενδεχομένως να θέσει τον Αργεντινό «εκτός πλάνων» του Μαρίνου Ουζουνίδη για το παιχνίδι Κυπέλλου του τριφυλλιού με τον ΠΑΟΚ.

Σε αυτό θα παίξει ρόλο πότε θα κληθεί σε απολογία ο Αργεντινός από την Σούπερ Λίγκα και πότε θα του επιβληθεί η τιμωρία.
Εάν η Λίγκα καλέσει σήμερα τον Λέτο τότε είναι πολύ πιθανό να απουσιάζει στο ντέρμπι με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Αντιθέτως, εάν η κλήση του Αργεντινού γίνει αύριο για να απολογηθεί την Πέμπτη τότε θα αγωνιστεί κανονικά στο πρώτο ματς αλλά όχι στη ρεβάνς.
Η τιμωρία που αναμένεται να επιβληθεί στον Σεμπαστιάν Λέτο είναι η απουσία δύο αγωνιστικών βάσει των όσων ορίζει ο κανονισμός.
Θυμίζουμε ότι ο Λέτο είχε φτύσει τον Μάνταλο στο ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Πρέπει να επισημάνουμε ότι υπήρχε πιθανότητα να κληθεί σε απολογία και ο Μάνταλος για χτύπημα που φέρεται να έκανε στον Αργεντινό εκτός φάσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις