Στοίχημα: Επιλογές από Σουηδία και Αργεντινή

Χαλαροί σήμερα οι ρυθμοί στο ποδοσφαιρικού κουπόνι, όπου ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις που κλείνουν τις αγωνιστικές σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα Ντιβιζιόν. Σε στοιχηματικό επίπεδο, θα μας απασχολήσουν αγώνες σε Αργεντινή και Σουηδία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τη Βαθμολογία Superleague.

Βγάζει τον άσσο η Χιμνάσια

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Χιμνάσια Λα Πλάτα – Ατλέτικο Τεμπερλέι, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.94. Η Χιμνάσια Λα Πλάτα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, σημείωσε 4/4 νίκες, τελευταία εκ των οποίων το 0-1 εκτός έδρας επί της Ατλέτικο Τουκουμάν. Σ’ αυτήν την τετράδα αγώνων δέχτηκε μόλις 1 γκολ στο 3-1 επί της Κίλμες, έρχεται απ’ το εκτός έδρας 0-0 με την Πόντε Πρέτα για τον πρώτο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα, ακολουθεί η ρεβάνς στην έδρα της τον Μάιο. Εντός έδρας μετράει απολογισμό τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, σήμερα θέλει να συνεχίσει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Με καλή ψυχολογία έρχεται και η Ατλέτικο Τεμπερλέι, που την περασμένη αγωνιστική επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Αλντοσιβί. Αγχώθηκε για να πάρει το «τρίποντο», ήταν το δεύτερο των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών, ανέβηκε στους 20 πόντους και την 25η θέση, στο -10 απ’ τη σημερινή της αντίπαλο. Κακοί εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, έρχονται από 4/5 ήττες, δε σκόραραν στις 5/8 φετινές εξόδους τους. Λογική επιλογή ο άσσος.

Παίρνει αποτέλεσμα η Φρέι

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Ατβίνταμπεργκ – Φρέι, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Σουηδίας. Η Ατβίνταμπεργκ επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις που τη θέλουν να κινείται φέτος στη μετριότητα και στην πρεμιέρα διασύρθηκε εκτός έδρας απ’ τη Βάρναμο με το ευρύ 4-0. Προκάλεσε έκπληξη το εύρος της ήττας, απ’ την άλλη όμως καταδεικνύει την ιδιαίτερα κακή εμφάνιση της. Στον αντίποδα, η Φρέι είχε ανταγωνιστική παρουσία κόντρα σ’ ένα απ’ τα φαβορί για την άνοδο, την Γκέφλε, έπαιξε με πείσμα και πάθος, κατάφερε να πάρει το εντός έδρας 2-2. Έδειξαν πιο έτοιμοι οι φιλοξενούμενοι, σήμερα θεωρούμε ότι θα είναι ικανοποιημένοι ακόμη και με την ισοπαλία, ποντάρουμε στο Χ2.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις