Τέλος ο Τζαναβάρας από τη Δόξα Δράμας

Όπως φαίνεται οι εξελίξεις άρχισαν και τρέχουν μέσα στο στρατόπεδο της Δόξας. Η χθεσινή ήττα με τα …χέρια κάτω, μέσα στην Καλαμαριά δρομολογεί αλλαγές που σε ένα μεγάλο βαθμό ήταν αναμενόμενες. Αρκετός ήταν ο κόσμος που χθες περίμενε την άφιξη της αποστολής στην Δράμα και στο χώρο του γηπέδου. Κόσμος που αποδοκίμασε παίκτες και προπονητές για την τραγικά χαλαρή εμφάνιση τους.

Μάλιστα σε κάτι αντίστοιχο με ανάλογη περίπτωση, όταν στην προηγούμενη παρουσία στον πάγο της ομάδας του Τζαναβάρα, η αποστολή επέστρεψε από τον αποκλεισμό στο κύπελλο μέσα στο Κορδελιό, ο Κορίνθιος τεχνικός μίλησε με όσους περίμεναν το λεωφορείο έξω από το γήπεδο. Μια ανάλογη κατάσταση διαδραματίστηκε και χθες. Δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις αλλά το κατά πόσο ήταν πειστικές το ξέρουν όσοι πήραν μέρος.

Η οργή του κόσμου εκφράστηκε με συνθήματα που γράφτηκαν στους τοίχους του γηπέδου, έξω από τα γραφεία του συλλόγου. Συνθήματα πολύ σκληρά μέσα από τα οποία βγαίνει η αγανάκτηση για όσα έγιναν όλη την εβδομάδα και κορυφώθηκαν χθες γύρω και στην συνέχεια μέσα στο γήπεδο της Καλαμαριάς, όπου έσβησε το φετινό όνειρο της ανόδου.

Πριν από λίγο στενός συνεργάτης του Γιάννη Μπύρου συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα και του ανακοίνωσε την απόφαση του μεγαλοχορηγύ για διακοπή της συνεργασίας του με την Δόξα. Απόφαση που φυσικά συμπαρασύρει και τον γυμναστή Χρήστο Παπαϊωάνου.

Και τις προηγούμενες φορές η αντίδραση Μπύρου ήταν άμεση και αντίστοιχη. Το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης και τέταρτος στην σειρά τεχνικός στην δραμινή ομάδα θα δώσει και ένα δείγμα των προθέσεων του Γιάννη Μπύρου σε ότι αφορά το πλάνο του για την ομάδα. Εφόσον πάει σε μια λύση υπηρεσιακού χαρακτήρα, προβάδισμα φέρεται να έχει η περίπτωση του Τάσου Λαυκόπουλου.

sportdrama.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις