Ο απολογισμός του Σαββατοκύριακου για τις υποδομές της Νίκης

Στον αγωνιστικό απολογισμό του Σαββατοκύριακου προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής Νίκης με ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου τα τμήματα υποδομών του Συλλόγου, επιδεικνύοντας καλή αγωνιστική συμπεριφορά πέτυχαν τα κάτωθι:

Η ομάδα των γεννημένων το 2004 αγωνιζόμενη στο Αερινό νίκησε τον Ρήγα Φεραίο με σκορ 2-0, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Η ομάδα των γεννημένων το 2000 αγωνιζόμενη στην Αγία Παρασκευή ηττήθηκε με σκορ 1-0, παρότι δικαιούταν κάτι περισσότερο με βάση την εμφάνισή της.

Ευχαριστούμε την Αγία Παρασκευή για την φιλοξενία και συγχαίρουμε τον Διαιτητή του αγώνα κ. Παλιούρα για την πολύ καλή διαιτησία του.

Η ομάδα της Κ-17, με συμμετοχή ορισμένων παικτών της Κ-15, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο ΄΄Π. Μαγουλάς΄΄ επικράτησε με 3-1 του Άρη Μελισσατίκων, πραγματοποιώντας πού καλή εμφάνιση-ειδικά στο Β΄ ημίχρονο.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήλθαν στο γήπεδο και στήριξαν τις προσπάθειες των νεαρών παικτών της ομάδας, αλλά και για την οικονομική ενίσχυση που προσέφεραν στην ομάδα.

Η προσπάθεια όλων συνεχίζεται.

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις