Παίκτης του μήνα ο Σιόβας: «Νιώθω οικογένεια τη Λεγανές»

Με αφορμή την ανάδειξή του από τους οπαδούς της Λεγανές ως παίκτη του μήνα, ο Δημήτρης Σιόβας μίλησε για το πως ζει την εμπειρία της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο Έλληνας αμυντικός μετακόμισε στην ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν τον περασμένο Ιανουάριο και μετά από κάποιες μέτριες εμφανίσεις στα πρώτα παιχνίδια του δείχνει τον τελευταίο καιρό ότι έχει προσαρμοστεί και μπορεί να βοηθήσει τη Λεγανές να μείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Κόντρα στην Οσασούνα, ο Σιόβας πέτυχε και το πρώτο γκολ του, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει η ομάδα του τη νίκη.

Η καλή αγωνιστική κατάσταση του 28χρονου Έλληνα αμυντικού αναγνωρίστηκε και από τους οπαδούς της Λεγανές, οι οποίοι τον ανέδειξαν κορυφαίο παίκτη της ομάδας τους για τον προηγούμενο μήνα.

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό μου από τη πρώτη στιγμή που έφτασα στην ομάδα. Νιώθω πολύ άνετα διότι έχω γύρω μου καλούς ανθρώπους. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό σε μια ομάδα είναι να την αισθάνεσαι οικογένεια» είπε αρχικά ο Σιόβας και συμπλήρωσε:

«Είναι πολύ σημαντικό το βραβείο που μου έδωσε ο κόσμος, διότι οι οπαδοί με στήριξαν από την αρχή και μου έδειξαν αγάπη. Ελπίζω ότι θα συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Χαίρομαι που οι οπαδοί μας υποστηρίζουν όλους και γεμίζουν το γήπεδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις