Τζαναβάρας: «Μικρή η Γ’ Εθνική για τη Δόξα Δράμας»

Ο πρώην πλέον τεχνικός των «μαυραετών» μίλησε στον «Metropolis 95.5» για τη λύση της συνεργασίας του με τους Δραμινούς. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας αναφέρθηκε στο Κυριακάτικο (9/4) ντέρμπι μεταξύ του Απόλλωνα και της Δόξας, στο αν έχει κριθεί η άνοδος και στο που υπερισχύουν οι Πόντιοι των «μπιανκονέρι».

Αναλυτικά:

Για το εάν έχει λυθεί η συνεργασία του με τη Δόξα: «Λύθηκε η συνεργασία μου σήμερα (σ.σ. Δευτέρα 10/4). Ήταν απόφαση της διοίκησης».

Για το εάν η αποχώρηση του οφείλεται σε αποφάσεις εν βρασμώ ή οφείλεται κάπου: «Σε αυτό δεν μπορώ να μιλήσω. Ο κ. Μπύρος πήρε αυτή την απόφαση. Δεν θέλω να το σχολιάσω. Είναι απόφαση του. Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών στην Ελλάδα. Έτσι είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, είμαστε με μια βαλίτσα στο χέρι συνεχώς».

Για τις δηλώσεις του: «Θεωρώ ότι οι ομάδες δεν χτίζονται σε ένα δύο μήνες. Χρειάζεται χρόνος. Η ομάδα πλήρωσε και αυτό το γεγονός χθες».

Για την αναμέτρηση: «Δεν περίμενα αυτή την απόδοση. Τον τελευταίο καιρό το ζητούμενο ήταν να είμαστε φορμαρισμένοι, φαινόταν ότι υπήρχε καλή ψυχολογία και περίμενα πολύ περισσότερα πράγματα. Δυστυχώς δεν το δείξαμε μέσα στο γήπεδο και χάσαμε».

Για το εάν έχει κριθεί η άνοδος: «Δεν έχει κριθεί 100% αλλά σε μεγάλο ποσοστό. Ποδόσφαιρο είναι ποτέ δεν ξέρεις».

Για την απόδοση των παικτών του στο χθεσινό παιχνίδι: «Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πολλά περισσότερα πράγματα. Δεν τα είδα στο γήπεδο αλλά την ευθύνη την έχουμε όλοι μας και πρώτος εγώ. Σε μια ήττα η ευθύνη βαραίνει όλους».

Για το εάν είναι δίκαιη η άνοδος του Απόλλωνα: «Ναι, όπως όλα δείχνουν».

Για το πού οφείλεται αυτό: «Το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής είναι δύσκολο και σκληρό. Ο Απόλλων έχει χημεία σαν ομάδα, έχει παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί με τον προπονητή, αυτό είναι το όπλο του. Η Δόξα είναι λίγο πίσω στη χημεία λόγω των πολλών παικτών και των πολλών προπονητών. Εκεί ο Απόλλων υπερίσχυσε».

Για το εάν είναι άδικο να ανεβαίνει μόνο μια ομάδα από την Γ Εθνική: «Είναι άδικο να βγαίνει μια ομάδα. Εάν είχε επιτραπεί η είσοδος στους φίλους της Δόξας θα είχε πάνω από 6000. Η Δόξα είναι μια μεγάλη ομάδα και είναι τιμή μου που εργάστηκα δύο φορές. Η Δόξα είναι χαραγμένη μέσα μου. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που σου μένουν, μία από αυτές για μένα είναι η Δόξα. Σέβομαι τον κόσμο της γιατί έχει ποδοσφαιρική κουλτούρα και ξέρει από ποδόσφαιρο. Είναι μια μεγάλη ομάδα και θα είναι άδικο να είναι στη Γ Εθνική».

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις