Στη Λίμνη Πλαστήρα και στη Ρόδο έτρεξε την Κυριακή ο ΣΔΥ Βόλου

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Στη Λίμνη Πλαστήρα και το 1ο Plastira’s Lake Trail Race που έγινε σε πολύ όμορφη διαδρομή, έτρεξαν τη Κυριακή 9 Απριλίου 7 δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου. 4η στη κατάταξη των γυναικών στον αγώνα των 20 χιλιομέτρων τερμάτισε η Μάρθα Ξηροφώτου, και 5ος ο Νίκος Σιδηρόπουλος. Στον αγώνα έτρεξε επίσης ο Μπάμπης Μπάρδας και η Νεραντζούλα Πραγματευτή. Στον παράλληλο αγώνα των 10 χιλιομέτρων αγωνίστηκαν οι Στράτος Συμεωνίδης, Ευαγγελία Παπαχρήστου, Λεωνίδας Παπαχρήστος. Στον αγώνα παρευρέθηκε και η Άννη Κλειδωνάρη.

Γιορτή του αθλητισμού αποτέλεσε για τη Ρόδο ο Μαραθώνιος της πόλης που έγινε την ίδια μέρα στο νησί. Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων έτρεξε η αθλήτρια του ΣΔΥ Βόλου Αθανασία Πατσαρούχα.

Εν τω μεταξύ ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου μπαίνει στη τελική ευθεία όσον αφορά τις ετοιμασίες για τη διοργάνωση του μεγάλου γεγονότος για τη πόλη μας, του 3ου Ημιμαραθωνιου και του παράλληλου 24ου Δρόμου Υγείας όπως και του αγώνα 500 μέτρων για παιδιά που θα γίνουν το Σάββατο 29 Απριλίου. 35 δρομείς από τη Κύπρο και τετραψήφιος αριθμός από όλη την Ελλάδα θα δώσουν το παρόν συνδυάζοντας οικογενειακώς τη συμετοχή τους με το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, ενισχύοντας στο μέγιστο τον αθλητικό τουρισμό της Μαγνησίας.

Δυο βδομάδες μετά (14 Μαΐου) θα γίνει ο 3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού, όπου και εκεί ο ΣΔΥΒ θα συμβάλει στη συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Φίλων Δάσους Κουρί και τον ΕΟΣ Αλμυρού υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, όπως και με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών του στον αγώνα.

Οι αγώνες που ακολουθούν

Ομαδικές εγγραφές πραγματοποιεί ο σύλλογος για τους εξής αγώνες κατόπιν συμφωνίας με τη κάθε διοργάνωση:

Lamia Night & Run 2017, 10χλμ και 4200μ
Σάββατο 22 Απριλίου, ώρα εκκίνησης 21.00 και 20.00 αντίστοιχα
οι εγγραφές λήγουν στις 18 Απριλίου. Ποσό συμμετοχής 10 και 5 ευρώ αντίστοιχα.

8ος Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου 10 χιλιομέτρων στη Λάρισα 7 Μαϊου

Ποσό συμμετοχής 5 ευρώ. Οι εγγραφές λήγουν στις 26 Απριλίου. Θα γίνει και αγώνας για παιδιά.

2ος Πλαστήριος Δρόμος στη Καρδίτσα 21 Μαϊου
5 και 10 χιλιόμετρα, καθώς και αγώνας 1000μ για παιδιά.
Δωρεάν συμμετοχή σε όλους τους αγώνες, οι εγγραφές λήγουν στις 15 Μαϊου.

Μετά τον αγώνα ο ΣΔΥ Βόλου θα μεταβεί με λεωφορείο στη Λίμνη Πλαστήρα που είναι πολύ κοντά ώστε τα μέλη αν θέλουν και με τις οικογένειές τους να συνδυάσουν τον αγώνα με εκδρομή. Ποσό για το λεωφορείο 6 ευρώ, και οι 50 πρώτοι που θα κάνουν κράτηση και θα πληρώσουν το ποσό θα μετέχουν στην εκδρομή.

Εκδρομή στη Σκιάθο Στα Μονοπάτια του Παπαδιαμάντη θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι εγγραφές για Λαμία, Λάρισα, Καρδίτσα γίνονται αποκλειστικά στον κ.Σπύρο Τρύφωνος κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160, και για τον Ημιμαραθώνιο Βόλου όπως και για τον αγώνα στο Δάσος Κουρί στο σάιτ του Ημιμαραθωνίου Βόλου http://www.voloshalfmarathon.gr.

Πρόσκληση στη Λεμεσό

ΟΕύ-Ζήν Σωματείο Δρομέων & Άλλων Αθλημάτων από τη Κύπρο, με τον οποίο ο ΣΔΥ Βόλου θα αδελφοποιηθεί τη προηγούμενη ημέρα του 3ου Ημιμαραθωνίου Βόλου, απέστειλε πρόσκληση για συμμετοχή του ΣΔΥΒ στην Φιλανθρωπική Αθλητική Εκδήλωση RUN4ALL (28 Μαϊου), με δωρεάν φιλοξενεία των αθλητών του. Ο αγώνας θα είναι υπό μορφή σκυτάλης 4 ατόμων επί 4 χιλιόμετρα η καθεμία ομάδα, συνεπώς θα πρέπει να οργανωθούν αντίστοιχες ομάδες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώσουν τα μέλη του ΣΔΥΒ για τη συμμετοχή τους.

Εθελοντισμός και 3ος Ημιμαραθώνιος Βόλου

Οι εθελοντές δίνουν πάντα το καλύτερο μήνυμα και παράδειγμα σε όλους μας βοηθώντας στην ομαλή διεξαγωγή κάθε εκδήλωσης και ενισχύοντας τους αθλητές όπου έχουν ανάγκη. Δεκάδες ήδη έχουν γραφτεί για να προσφέρουν ό,τι χρειάζεται στις 29 Απριλίου στον 3ο Ημιμαραθώνιο Βόλου και τους παράλληλους αγώνες. Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές στον αγώνα μπορούν να απευθυνθούν στον κ.Σπύρο Τρύφωνος κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 και να τους ανατεθεί το πόστο που θα προσφέρουν.

Μπλουζάκια του συλλόγου

Στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160, διατίθενται τεχνικά μπλουζάκια (t-shirts) του συλλόγου ανδρικά-γυναικεία σε όλα τα μεγέθη, προς 5 ευρώ.

sdyv090