Καταγγελία Γαλάτη για Μπονόβα: Έπαιρνε “μανατζερικά” από τον Μποτσιβάλη (ηχητικό)

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τον Ανδρέα Μπονόβα έδωσε ο Απόστολος Γαλάτης μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον ΣΠΟΡ FM, απαντώντας με νέα καταγγελία στα όσα του καταλόγισε από τον VOLOS 98.6 FM o τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Βολιώτης δημοσιογράφος κατήγγειλε τον Ανδρέα Μπονόβα ότι έπαιρνε “μανατζερικά” από τις μεταγραφές παικτών στον Ολυμπιακό Βόλου ενώ σημείωσε πως έχει ήδη καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του διοικητικού παράγοντα των ερυθρολεύκων.

Χαρακτηρισμοί όπως, “παγουράς”, “λιλιπούτειος κοντός”, “φαλάκρας”, “ποδοσφαιρικός τυχοδιώκτης” κ.α. ακούγονται κατά κόρον στην εκπομπή του Απόστολου Γαλάτη την οποία αφιέρωσε εξ ολοκλήρου στον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού Βόλου.

Το ηχητικό της εκπομπής:

 

Επί του θέματος ο Απόστολος Γαλάτης προχώρησε και σε προσωπική γραπτή ανακοίνωση:

“Ψευδείς και άκρως συκοφαντικοί είναι οι σε βάρος μου ισχυρισμοί του παρεπιδημούντος στην πόλη μας, Αντρέα Μπονόβα, νεόκοπου παράγοντα(;) του Ολυμπιακού Βόλου και προς τούτο θα κληθεί να τους αποδείξει ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπου προσφεύγω καταθέτοντας μήνυση και αγωγή.

Περιορίζομαι μόνο σε αυτή την απάντηση, αφού ασφαλώς διάλογος και μάλιστα δημόσιος, με κάποιον, που, όπως αφελώς ομολογεί, καταγράφει παράνομα τον συνομιλητή του, δεν χωρεί.

Άλλωστε η κοινωνία του Βόλου, όπου αυτή την περίοδο και οι δύο συνυπάρχουμε, έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη για τον καθένα μας. Για εμένα ως επαγγελματία αθλητικό συντάκτη, που με τίμησε μάλιστα με το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου και για τον υβριστή μου, που όπως όλα δείχνουν ήλθε, είδε και απέρχεται, ως τραγικά αποτυχημένος…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις