«Σας θέλουμε στο πλευρό μας στον αγώνα με τη Νίκη»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητούν μία μεγάλη συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ενώ παράλληλα τον καλούν να σταθεί στο πλευρό τους στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου. “Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να κερδίσουμε” τονίζουν χαρακτηριστικά οι ποδοσφαιριστές για το βολιώτικο ντέρμπι.

Η ανακοίνωση:

“Ανήκουμε σε ένα τεράστιο σύλλογο, τον οποίο σεβόμαστε και γνωρίζουμε τη μεγάλη ιστορία του. Όλοι γνωρίζουμε πως η ομάδα αυτή θα πρέπει να βρίσκεται στις επαγγελματικές κατηγορίες και προσπαθήσαμε να φτάσουμε στην επίτευξη αυτού του στόχου, δυστυχώς χωρίς επιτυχία.

Εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος, θέλουμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη από τον υπέροχο αυτό κόσμο, ο οποίος ήταν κοντά μας ακόμη και στις δύσκολες στιγμές . Ξέρουμε ότι εμείς, ως ποδοσφαιριστές, έχουμε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Όλοι όμως έχουν ευθύνη, όσοι είναι κοντά στην ομάδα, που δεν καταφέραμε να κάνουμε το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα.

Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε με πράξεις πλέον κι όχι με λόγια είναι ότι θα συνεχίσουμε να τιμούμε την φανέλα που φοράμε μέχρι τέλους, παραμένοντας ενωμένοι. Έχουμε ένα ματς με τη Νίκη Βόλου και όλοι γνωρίζουμε την ιδιαιτερότητα αυτού του ματς, γι’ αυτό και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να φέρουμε ένα χαμόγελο τελευταίο σε μια αποτυχημένη χρονιά.

Σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας, σε αυτό τον αγώνα και θα δώσουμε την ψυχή μας για να κερδίσουμε.

Καλές γιορτές με υγεία”.

Εκ των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις