Έκρηξη κοντά στο πούλμαν της Ντόρτμουντ και αναβολή!

Έκρηξη με έναν τραυματία σημειώθηκε το βράδυ της Μ. Τρίτης (11/4) λίγο πριν τη σέντρα στο ματς της Ντόρτμουντ με τη Μονακό. Η αποστολή της πρώτης είχε ξεκινήσει τη διαδρομή της για να πάει στο γήπεδο και ένας εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη ενώ το πούλμαν βρισκόταν περίπου 10 χιλιόμετρα από το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Η είδηση επιβεβαιώθηκε μέσω tweet των Βεστφαλών, το οποίο ανέφερε ότι «υπήρξε ένα περιστατικό κατά την αναχώρηση του λεωφορείου. Ένα άτομο τραυματίστηκε. Θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες».

Η Ντόρτμουντ δεν κατονομάζει το άτομο που διεκομίσθη στο νοσοκομείο, αλλά τα γερμανικά ΜΜΕ με πρώτη την «Bild» υποστηρίζουν πως ο παίκτης που τραυματίστηκε από θραύσματα είναι ο Μαρκ Μπάρτρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραυματισμός του Ισπανού είναι από σπασμένα τζάμια που προκάλεσε η έκρηξη.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως μετά το συγκεκριμένο περιστατικό οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησης, η οποία θα γίνει τη Μ. Τετάρτη (12/4) στις 19.45. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι αναζητά τον δράστη και ψάχνει να βρει εάν ήταν κάποιο προσχεδιασμένο χτύπημα ή κάποιο ατύχημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις