Εντυπωσιακή η Γιουβέντους “διέλυσε” τη Μπαρτσελόνα

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ματς με την Μπαρτσελόνα η Γιουβέντους το βράδυ της Μ. Τρίτης (11/4). Στη μοναδική αναμέτρηση που έγινε για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ (αφού αναβλήθηκε το Ντόρτμουντ – Μονακό) οι Τορινέζοι κέρδισαν με 3-0 και έκαναν βήμα πρόκρισης.

Η ομάδα του Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν διαβασμένη, ήξερε πού να χτυπήσει και με τον Ντιμπάλα σε κέφια πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη. Ο Αργεντινός με ωραίο φαλτσαριστό σουτ στο 7′ άνοιξε το σκορ και στο 22′ έκανε το 2-0.
Η Μπαρτσελόνα είχε την μπάλα στην κατοχή της, προσπάθησε στη συνέχεια να δημιουργήσει φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπουφόν, ο οποίος είχε και μία σημαντική επέμβαση σε πλασέ του Ινιέστα.
Στο δεύτερο μέρος ήταν λογικό να πιέσουν περισσότερο οι φιλοξενούμενοι και να χάσουν ευκαιρίες με τους Σουάρες και Ουμτιτί, όμως, το γκολ ήρθε για τους «μπιανκονέρι» με τον Κιελίνι στο 55′. Η Γιουβέντους άντεξε στη συνέχεια και θα πρέπει να γίνει… Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να αποκλειστεί. Μπορούν οι Καταλανοί να κάνουν άλλη μία τρομερή ανατροπή; Θα φανεί στις 19 Απριλίου.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Πιάνιτς (88′ Μπαρτζάλι), Κεντίρα, Κουαδράδο (73′ Λεμινά), Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα (81′ Ρινκόν), Ιγκουαΐν.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Ματιέ (46′ Αντρέ Γκόμες), Μαστσεράνο, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις