Αργύρης: Όποιος δουλεύει και παραμένει ταπεινός ανταμείβεται

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άγγελος Αργύρης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Βέρντερ Βρέμης διάρκειας 1.5 έτους. Αρχικά ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, γέννημα-θρέμμα της Νίκης Βόλου, θα μετέχει στις αγωνιστικές εκδηλώσεις της ομάδας νέων του γερμανικού συλλόγου και αν όλα πάνε καλά θα πάρει προαγωγή για…

…την ανδρική ομάδα. Ο Άγγελος Αργύρης με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη θετική έκβαση που είχε η υπόθεσή του. Ο νεαρός αμυντικός μίλησε για τα εξής θέματα:
Για το αν περίμενε αυτό το άλμα στην καριέρα του: «Σίγουρα κάτι τόσο μεγάλο δεν περίμενα να έρθει αυτή τη χρονική στιγμή. Όμως όποιος δουλεύει και μένει ταπεινός ανταμείβεται. Το ποδόσφαιρο είναι ένα όνειρο και αυτό έγινε πραγματικότητα».
Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη Βέρντερ και τη Βρέμη γενικότερα: «Είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Ο σύλλογος είναι φανταστικός και οι άνθρωποι που τον περιβάλλουν είναι σοβαροί επαγγελματίες. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα εδώ στη Γερμανία. Καμία σχέση δεν έχει με αυτά που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα».
Για το αν άντλησε πληροφορίες από τον έτερο Έλληνα που παίζει στην Μπουντεσλίγκα, τον Σωκράτη Παπαπασταθόπουλο: «Όχι δεν είχα τη δυνατότητα να μιλήσω μαζί του. Ο Παπαπασταθόπουλος παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο και μακάρι κάποια στιγμή να φτάσω κι εγώ σ’ αυτό το σημείο».
Για τη Νίκη Βόλου: «Εύχομαι η ομάδα να αναγεννηθεί ξανά και ο υπέροχος κόσμος της Nίκης να χαμογελάσει ξανά και να γευτεί τη μεγάλη επιτυχία της περσινής ανόδου».
Για το αν τον έχει «σημαδέψει» ο κόσμος της Νίκης όλα αυτά τα χρόνια: «Φυσικά, αφού είμαι κι εγώ ένας από αυτούς. Η Νίκη με ανέδειξε ποδοσφαιρικά και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θα έχω πάντα στην καρδιά μου την Νίκη και θα ενημερώνομαι καθημερινά για την πορεία της».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις