Ελευθερόπουλος-Βοσνιάδης υποψήφιοι για την Κέρκυρα

Δεν υπάρχει λόγος να βιαστούμε τώρα» ήταν μία από τις ατάκες που ειπώθηκαν τη Μ. Τρίτη (11/4) κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. στην Κέρκυρα για το θέμα του προπονητή και με αυτό συμφώνησαν οι πάντες.

Δεδομένου ότι η ομάδα έχει κλειδώσει την παραμονή της στην κατηγορία δεν χρειάζεται να ξεκινήσει από τώρα η αναζήτηση προπονητή. Εκτός αυτού, οι Φαίακες γνωρίζουν ότι σε λίγο καιρό θα είναι περισσότερες οι επιλογές, αφού έχουν βάλει στο μάτι και κάποιους που εργάζονται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Επαφές δεν έχουν γίνει και είναι πολύ νωρίς για να πει κανείς ποιος θα είναι ο διάδοχος του Μιχάλη Γρηγορίου, όμως, τα πρώτα ονόματα ήδη διέρρευσαν. Κάποια εξ αυτών παίζουν σταθερά, όπως του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Ο «Ελέ» έχει θαυμαστές στην ομάδα και Κέρκυρα τον έχει προσεγγίσει και στο παρελθόν με τον ίδιο να απορρίπτει την πρόταση.
Ακούστηκε ακόμη το όνομα του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος επίσης είχε «παίξει» στο παρελθόν, το καλοκαίρι που η ομάδα υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική για την υπόθεση με τη μετοχική της σύνθεση. Υπάρχει πολύ καλή άποψη για το έργο του στον Ηρακλή, τον οποίο πάει να σώσει με… ηρωική προσπάθεια σε τραγικές συνθήκες.
Ο κόουτς του «Γηραιού», όμως, δεν είναι ο μοναδικός που εργάζεται σε πάγκο ομάδας και αρέσει… Στη λίστα είναι ένα ακόμη όνομα, το οποίο ίσως κάνει και εντύπωση σε κάποιους. Είναι αυτό του Γιάννη Πετράκη, ο οποίος με τις υφιστάμενες συνθήκες μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αφού έως τώρα δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.
Προσεχώς θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο, αφού σε πρώτη φάση ο καθένας έλεγε εκείνον που πιστεύει ότι θα μπορούσε τη νέα χρονιά να κρατήσει ξανά την ομάδα στην κατηγορία. Δεν θα πρέπει, πάντως, να προξενήσει εντύπωση εάν τις επόμενες μέρες ακουστεί και το όνομα του Αλέξανδρου Βοσνιάδη, με τον οποίο οι διοικούντες διατηρούν πολύ καλή σχέση και τον εκτιμούν από το προηγούμενο πέρασμά του, όταν ανέβασε την Κέρκυρα στη Σούπερ Λίγκα.
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις