Τρένο για Super League η Λαμία (video)

Την ένατη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και δη σε μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Αγροτικού Αστέρα πέτυχε η Λαμία, η οποία συνεχίζει να διατηρείται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.Στα του αγώνα έπειτα από ένα πρώτο δεκάλεπτο χωρίς κάτι το αξιόλογο, ο Αγροτικός Αστέρας ήταν αυτός που είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, με την εκτέλεση φάουλ του Τάι στο 15΄ να αποκρούεται από τον Πίτκα.  

Αυτό το οποίο το συγκρότημα του Νίκου Καραμπετάκη δεν κατάφερε να πετύχει σε εκείνο το χρονικό σημείο, έφτασε κοντά στο να το πετύχει στο 24΄, όταν ο Πεταυράκης στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα λίγο έλειψε να την στείλει στα δίχτυα του Πίτκα με τον τελευταίο να αποκρούει σε κόρνερ. Η απάντηση από πλευράς Λαμίας ήρθε στο 35΄, με το σουτ του Ντουρμισάι, να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιακουμή, ενώ στις καθυστερήσεις το σουτ που επιχείρησε ο Αργυρίου για τους γηπεδούχους πέρασε λίγο άουτ από τα καρέ των Φθιωτών.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με συνέπεια να μην έχει δημιουργηθεί, κάποια αξιόλογη φάση στο ματς, ενδεικτικό και της έντασης που υπήρχε μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Στο 64΄ οι «κυανόλευκοι» έφτασαν κοντά στο 0-1, η εκτέλεση φάουλ όμως του Αυγενικού δεν είχε την κατάληξη που αυτός θα ήθελε. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο, ο Ρότσα στο 72΄ με κεφαλιά έκανε το 0-1 λύνοντας με τον τρόπο αυτό τον γόρδιο δεσμό, αποτέλεσμα το οποίο έμελε να είναι και το τελικό του αγώνα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Αργυρίου, Γκότοβος, Κουκόλης (83′ Βαφέας), Τάι, Τριανταφυλλάκος (83′ Πάλλας), Ουνγιαλίδης (78′ Γκέσιος), Πάτο, Τεγούσης, Φιλίπε.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννες): Πίτκας, Χριστοφιλέας, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βαλιός, Μπλάζιτς (80′ Κοτσώνης), Αυγενικού, Ρότσα, Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι (84′ Καραγιάννης), Βάντερσον (66′ Ματσούκας).

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις