Κουσκουνάς… on fire

Με οδηγό τον Νίκο Κουσκουνά ο ΑΟ Τρίκαλα κέρδισε με 2-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας και πέτυχε την 10η σερί νίκη του.

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη ήταν η νικήτρια στο γειτονικό ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, επικρατώντας της τοπικής Αναγέννησης με 2-0.

Ο Νίκος Κουσκουνάς, πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας και παραμένει στην κορυφή του σχετικού πίνακα με 17 τέρματα, οδηγώντας τους φιλοξενούμενους στην δέκατη σερί νίκη τους και ένατη εντός αγωνιστικών χώρων. Από την άλλη, η ομάδα της Καρδίτσας εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσον αφορά στην παραμονή της στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι, που φαίνεται να βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση, ζήτησαν δύο φορές πέναλτι για ανατροπές των Στεφάνοβιτς και Κουσκουνά στην περιοχή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ο διαιτητής Σωτηριάδης αρνήθηκε δις να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών. Στο πρώτο μέρος διαμορφώθηκε πάντως το υπέρ του ΑΟΤ 2-0, με τον Κουσκουνά να ανοίγει το σκορ στο 19′ με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από κόρνερ του Γκόλια και πρώτη κεφαλιά του Γιαννιτσάνη και τον ίδιο παίκτη να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του με κεφαλιά στο 38′, αφού πρώτα είχε πετύχει το δοκάρι του Πρίφτη.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πίεσαν για να μειώσουν, με τον Ντιατά να χάνει μοναδική ευκαιρία για το 1-2, πλασάροντας άουτ από το ύψος του πέναλτι στο 49′. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν επίσης δύο καλές στιγμές στο 66′ με το σουτ του Τζέκου και το σουτ του Ντιατά στο 76′, ωστόσο τα Τρίκαλα κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι και το φινάλε το 2-0 και να πανηγυρίσουν ένα ακόμα σημαντικό «τρίποντο».

Σκόρερ: 19′, 38′ Κουσκουνάς

Δοκάρι: 38′ Κουσκουνάς

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Ζδράβος, Τζάνης (36′ Ντεμπελέ), Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Ντάνκουα (36′ Ντιατά), Υφαντής (66′ Τσιλούλης), Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά (83′ Αρναρέλλης), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (68′ Μπαλμπόα), Γιαννιτσάνης (86′ Σαρακατσάνος).

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις