Ασταμάτητος ο ΓΣ Αλμυρού, νίκησε Ποσειδώνα Ν. Πόρων και συνεχίζει…

Συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του ο ΓΣ Αλμυρού, αυτή τη φορά προσθέτοντας ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, σε αναμέτρηση για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, όπου για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης, η ομάδα του Θ. Θεοδώρου επικράτησε στην έδρα της επί του Ποσειδώνα Ν. Πόρων με 2-1…

Ήταν το δεύτερο νικηφόρο αποτέλεσμα, σε ισάριθμες αγωνιστικές, μετά την εκτός έδρας επιτυχία της προηγούμενης αγωνιστικής, όπου οι αλμυριώτες επικράτησαν στην Καρδίτσα του Α.Ο Σελάνων με 0-1 στην παράταση.
Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης είχαμε το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων και τίποτα περισσότερο, ενώ το πρώτο 15λπτρο του β’ ημιχρόνου είχε τα πάντα. Ακυρωθέν γκολ και κόκκινη κάρτα σε βάρος του Ποσειδώνα, πέναλτι και ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους, αλλά και γκολ για τους γηπεδούχους που σφράγισαν τη νίκη.
Αναλυτικότερα, οι παίκτες του ΓΣ Αλμυρού ξεκίνησαν με ένα πολύ γρήγορο γκολ, όταν στο 4΄ ο Κοντοβάς έκανε τη σέντρα και στο δεύτερο δοκάρι ο Κρανάς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στον αντίπαλο τους, έχοντας παράλληλα πολύ καλή αμυντική λειτουργία, κρατώντας μακριά από την εστία τους κάθε κίνδυνο.
Ταυτόχρονα έψαχναν και μια καλή αντεπίθεση για να αυξήσουν το δείκτη του σκορ και να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ήρθε ως τη λήξη του ημιχρόνου, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να οδηγηθούν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το 1-0.
Το β’ μέρος ξεκίνησε με πολλά σημαντικά γεγονότα να συμβαίνουν ως το 60΄, καθώς είχαμε τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν (47′) χωρίς όμως το γκολ να μετρήσει, διότι υπήρξε υπόδειξη οφ-σάιντ, δυο λεπτά αργότερα να μένουν με 10 παίκτες, καθώς ο Παυλίδης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή, για σκληρό φάουλ στον Κοντοβά που έβγαινε στην αντεπίθεση.
Στο 52′ ο Ακασού υπέπεσε σε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Καλαμπάκας κάνοντας το 1-1 και στο 61′ ο Βούλγαρης εκτέλεσε κόρνερ και ο Πλαβός με το πόδι έσπρωξε τη μπάλα στην αντίπαλη εστία, πετυχαίνοντας το γκολ της πρόκρισης στην επόμενη φάση, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19/4 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λαμίας, στη Λαμία.
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Καψιώτης, Τσιάτσιος, Κυριάκος (52′ Πλαβός), Κόκας, Ακασού, Κρανάς Θωμαΐδης (60′ Βούλγαρης), Αραμπατζής (83′ Φαράντος), Νασιακόπουλος, Κοντοβάς.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ν.Π.: Ταταρίδης, Στρίδης, Αποστολίδης, Παυλίδης, Χρυσόπουλος, Κυρτέγος, Καλαμπάκας, Κολαξίδης, Σδούγκας, Κανάβας Κατσαρός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις