Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για Ρεάλ

Αποφασισμένη να διατηρήσει τα σκήπτρα της δείχνει πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) κέρδισε με 2-1 την Μπάγερν στο Μόναχο και απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην «Αλιάντς Αρένα» ο Βιντάλ άνοιξε το σκορ για τους Βαυαρούς στο 25′ με δυνατή κεφαλιά, αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε άουτ την μπάλα σε εκτέλεση πέναλτι, σε μια φάση που ο Ιταλός διαιτητής Ριτσόλι ξεγελάστηκε, μια και η μπάλα μετά το σουτ του Ριμπερί βρήκε στο στήθος και όχι στο χέρι του Καρβαχάλ.
Η «βασίλισσα», λοιπόν, γλίτωσε το 2-0 και στο 47′ ο Ρονάλντο έφερε το ματς στα ίσα με πλασέ ύστερα από σέντρα του Καρβαχάλ, ενώ στο 61′ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Χάβι Μαρτίνεθ.
Οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν πολιόρκησαν κατόπιν την εστία του Νόιερ και στο 76′ ο Ρονάλντο έβαλε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με κεφαλιά, αξιοποιώντας τη σέντρα του Ασένσιο και καθιστώντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης αδιαμφισβήτητο φαβορί για να βρεθεί στα ημιτελικά εν όψει της ρεβάνς στο «Μπερναμπέου».
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Μαρτίνεθ, Μπόατενγκ, Αλαμπα, Τιάγκο, Αλόνσο (63′ Mπερνάτ), Ρόμπεν, Βιδάλ, Ριμπερί (66′ Ντάγκλας Κόστα), Μίλερ (81′ Κομάν).
ΡΕΑΛ: Νάβας, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (90’+1 Kόβατσιτς), Καζεμίρο, Κρόος, Μπέιλ (58′ Ασένσιο), Μπενζεμά (83′ Ροντρίγκεζ), Ρονάλντο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις