Ξεχείλισε το ποτήρι για τους οργανωμένους της Καρδίτσας

Η ήττα στο ντέρμπι με τον ΑΟ Τρίκαλα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των φίλων της Αναγέννησης. Η εικόνα της ομάδας δεν τους ευχαριστεί και οι οργανωμένοι με ανακοινώσεις τους ζητούν εξηγήσεις αλλά και κάτι να αλλάξει, καθώς η ΑΣΑ δείχνει μια απάθεια, και καλούν όποιον δεν μπορεί να σηκωθεί να φύγει.

Η ανακοίνωση των «Ultra Gate 3»:

«Ακόμα ένα παιχνίδι έφτασε στο τέλος, ένα παιχνίδι το οποίο δεν θύμιζε ούτε παρά λίγο ντέρμπι. Σε ένα ντέρμπι βλέπει κανείς παθιασμένους παίχτες, διοικήσεις και προπονητές, αγωνία, ιδρώτα και ματωμένες φανέλες από πλευράς ομάδας, καθώς επίσης και ένα γήπεδο γεμάτο από κόσμο με φωνή απ’ το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Αντίθετα στο σημερινό «ντέρμπι» είδαμε μια απάθεια απ’ όλους (παίχτες-προπονητή-διοίκηση) κι ένα γήπεδο-εκκλησία. Όλο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το ευκολότερο πέρασμα των βλάχων μέσα στη ΚΑΡΔΙΤΣΑ. Τα ψέματα τελείωσαν λοιπόν, όποιος δεν μπορεί να παίξει να διοικήσει ή να προπονεί να σηκωθεί και να φύγει.

ΥΓ1: Κύριε Μάγγο αφήστε τις συνεχείς δηλώσεις και επικεντρωθείτε στο αγωνιστικό κομμάτι που πάει απ’ το κακό στο χειρότερο. Είστε προπονητής, όχι ηθοποιός.
ΥΓ2: Κύριε Χατζή τόσο πολύ θιχτήκατε για τον Ριζογιάννη και κατεβάσατε το πανό; Κρίμα που είστε και Καρδιτσιώτης.
ΥΓ3: Ο ερασιτέχνης υπάρχει; και αν ναι, θα πάρει καμιά φορά θέση σε όλα αυτά ή θα συνεχίσει να σφυρίζει αδιάφορα;
ΥΓ4: Για να μην κάνουμε γενικεύσεις και γινόμαστε άδικοι. Οι ποδοσφαιριστές που στέκονται αντάξιοι της ιστορίας της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και παίζουν με όλη τους την ψυχή να ξέρουν πως θα είμαστε πάντα η ασπίδα τους.
ΥΓ5: ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!!!»

Η ανακοίνωση της ΛΕΦΑΚ:
«Πικρή και δίκαιη ήττα σήμερα για την ομάδα μας από το ‘Φλαμούλι-Πετρωτό’. Γνωρίζαμε ότι υστερούμε σε ποιότητα ρόστερ και σε μπάτζετ αλλά ελπίζαμε ότι αυτό θα αντισταθμιστεί από το πάθος και την αυταπάρνησή μας… Πλην όμως ελαχίστων εξαιρέσεων, είδαμε ένα άνοστο παιχνίδι και μία ομάδα χωρίς κανένα αγωνιστικό προσανατολισμό…
Ο κόσμος που στηρίζει με κάθε τρόπο οικονομικά και με τη συνεχή παρουσία του, σήμερα έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι και σίγουρα δεν του αξίζει κάτι τέτοιο…(και δε μιλάμε για τον κόσμο των καφενείων που έρχεται μόνο στις γιορτές και τα πανηγύρια, ούτε για αυτούς που χαίρονται σε κάθε ήττα της ομάδας μας, βγάζοντας δηλητήριο λόγω προσωπικών απωθημένων.
ΥΓ1: Εννοείται ότι αναγνωρίζουμε την προσφορά όλων στην ομάδα και θα είμαστε δίπλα στην Αναγέννηση όπως κάνουμε ανελλιπώς από μικρά παιδιά, αλλά η ομάδα σίγουρα χρειάζεται κάποιο ‘ηλεκτροσόκ’ για να ξυπνήσει. Ας το βρουν οι αρμόδιοι.
ΥΓ2: Αναγέννηση στα εύκολα, Αναγεννησάρα στα δύσκολα»

Η ανακοίνωση των «Yellow Revenge»:
«Άψυχη άοσμη άγευστη και δίχως επίγνωση της σημασίας τέτοιων αγώνων παρουσιάστηκε η ομάδα μας σήμερα… Η AΣA νοσεί και πλέον δεν κρύβεται.
ΥΓ1 κύριε Μάγγο δώστε εξηγήσεις για τις δηλώσεις σας μετά τον αγώνα στον Κίσσαμο και στην Ελευσίνα. Τα περί διαιτησίας δεν περνάνε…
ΥΓ2 καλή Ανάσταση σε όλους και στην ομάδα μας διότι αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΑ!!!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις