Αποκόμισαν εμπειρίες οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου (photos)

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε στο Βόλο η αποστολή της ομάδας μπάσκετ νεανίδων του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία μετείχε στην προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Οι αγώνες του Βορρά έγιναν το κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη από τις 8 έως τις 12 Απριλίου.

Οι νεαρές μπασκετμπολίστριες του Ολυμπιακού Βόλου δεν αγωνίστηκαν το περασμένο Σαββάτο (έκαναν το ρεπό τους) και ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (9/4) μαζί με την αποστολή της γυναικείας ομάδας, η οποία αγωνίστηκε την ίδια μέρα με την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής μπάσκετ γυναικών.
Η αποστολή των νεανίδων διέμενε στη Σταυρούπολη και στο ξενοδοχείο «Les Lazaristes» για τέσσερις μέρες, δίνοντας τέσσερα παιχνίδια, στα οποία σημείωσε δύο νίκες (με Πανεδεσσαϊκό και Σίθωνες) και δύο ήττες (από Πάνθηρες Καβάλας και Απόλλωνα Πτολεμαΐδας).
Η ομάδα κατέλαβε την 3η θέση στο τουρνουά και οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι νεαρές αθλήτριες του Ολυμπιακού Βόλου ήταν μεγάλες, παίζοντας δυνατά παιχνίδια, με ομάδες που κάθε χρόνο, σχεδόν, φτάνουν να αγωνίζονται στα προκριματικά.
Η ομάδα κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, ενώ την Μ. Τρίτη, μετά τον αγώνα με τον Πανεδεσσαϊκό και τη νίκη που σημείωσε, έκανε τη βόλτα της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην πλατεία Αριστοτέλους.
Οι παίκτριες που μετείχαν στην αποστολή ήταν οι: Ειρήνη Γκανάτσιου, Βάλια Χούτα, Δέσποινα Λιόλιου, Μαρία Στάμου, Χαρά Ντελή, Ιωάννα Αρτεμισίου, Κατερίνα Νούλα, Κατερίνα Σιμιτζή, Μαρία Πόπιντσουκ και Κυριακή Νάνου.
Προπονήτριες της ομάδας είναι η Ελένη Παπαθανασίου και η Ιωάννα Ράμμου.
Αρχηγός αποστολής ήταν ο έφορος του τμήματος Ευθύμης Χούτας.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις