Αμανατίδης: «Στα μεγάλα παιχνίδια θα κριθεί η τελική κατάταξη»

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Περικλής Αμανατίδης για τη νέα νίκη του ΑΟ Τρίκαλα. Με τον έμπειρο τεχνικό στον πάγκο ο ΑΟΤ πέτυχε 8 νίκες στο σύνολο των 10 ματς (σ.σ μια νίκη ήταν επί Βοσνιάδη και μια στα χαρτιά, κόντρα στον Πανθρακικό) ενώ οι «κυανέρυθροι» διαθέτουν αμυντική λειτουργία για «όσκαρ». Ο κ. Αμανατίδης μίλησε στο goaltrikala.gr για τη νίκη στην Καρδίτσα και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για το ματς στην Καρδίτσα: «Η ομάδα μας έπαιξε πάρα πολύ καλά. Ήταν συγκεντρωμένη και καλή για αυτό και φάνηκε η εύκολη επικράτηση μας. Μην ξεχνάμε ότι ήταν ένα τοπικό ντέρμπι και ήθελε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια να μείνεις συγκεντρωμένος. Οι παίκτες μου το κατάφεραν και συνεχίζουμε».

Για την συνέχεια : «Όλες οι ομάδες αυτή τη στιγμή πλησιάζουν στο τέλος και έχουν σταθεροποιήσει την απόδοση τους. Μένουν όμως μεγάλα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που προηγούνται στην βαθμολογία. Η έκβαση αυτών των παιχνιδιών θα κρίνει και την τελική κατάταξη της βαθμολογίας.

Εμείς λοιπόν αν μείνουμε συγκεντρωμένοι, δούμε όλα τα παιχνίδια ένα-ένα με δεδομένο φυσικά ότι έχουμε παίξει με 3 από τους 4 αντιπάλους που προηγούνται και παρουσιαστούμε σοβαροί στα υπόλοιπα ματς που έχουμε, τότε η ομάδα μας θα κατακτήσει την καλύτερη δυνατή θέση που μπορεί.

Δεν εξαρτάται από τα πόδια μας, από τα πόδια μας εξαρτάται η σοβαρή πορεία της ομάδας και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό. Έχουμε την αμέριστη βοήθεια του Χρήστου Γιαλιά, έχουμε ξανα χτίσει την εμπιστοσύνη με τον κόσμο μας και όλοι μαζί θα πορευτούμε τις τελευταίες 8 αγωνιστικές. Εύχομαι εκ μέρους όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος καλό Πάσχα και υγεία σε όλο τον κόσμο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις