Υποκλίθηκαν στον συγκλονιστικό Τόμας

Με δάκρυα στα μάτια ο Αϊζάια Τόμας πάτησε στο παρκέ του Boston Garden, προσπαθώντας να οδηγήσει τους Σέλτικς στη νίκη παρά τον θρήνο του για τον θάνατο της 22χρονης αδερφής του.

Η εμφάνισή του ήταν τέτοια που υποχρέωσε τους πάντες, φίλους αλλά και… αντιπάλους να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια για τον ηγέτη των Σέλτικς.
«Νομίζω ότι απλά αποδεικνύει το τι άνθρωπος είναι και πως κάθε φορά που παίζει παλεύει για το καλύτερο, μάχεται, ακόμη και όταν όλα είναι δύσκολα για εκείνον. Απλώς θα έπρεπε να έχουμε πάρει τη νίκη για εκείνον», τόνισε ο συμπαίκτης και στενός του φίλος, Τζάε Κράουντερ.
«Ο Αϊζάια για εμένα είναι η οικογένειά μου. Μεγαλώσαμε μαζί στην ίδια γειτονιά. Ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι για εκείνον . Αυτό που έκανε σήμερα λέει πολλά για εκείνον. Μας λέει ότι είναι ένας πραγματικός μαχητής», τόνισε ο Μπράντλεϊ και συνέχισε: «Ξέρω πολύ καλά ότι σήμερα έπαιζε για την αδερφή του. Για την οικογένειά του. Είναι κάτι που το εκτιμούμε όλοι, είναι ένας θαυμάσιος παίκτης μπάσκετ και ένας ακόμη καλύτερος άνθρωπος. Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε σήμερα. Θα παλέψουμε πολύ σκληρά για εκείνον».
Ο προπονητής του, Μπραντ Στίβενς αποκάλυψε ότι στο δεύτερο παιχνίδι και πάλι ο Τόμας θα μπορέσει να αποφασίσει εάν θέλει να παίξει ή να είναι δίπλα στην οικογένειά του, στην κηδεία της Τσίνα. «Θα κάνει ό,τι θέλει εκείνος. Ό,τι νιώθει ότι έχει ανάγκη, ότι χρειάζεται να κάνει και εμείς θα τον βοηθήσουμε, θα είμαστε δίπλα του σε ό,τι αποφασίσει», τόνισε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις