Αλόνσο: “Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε”

Ο Τσάμπι Αλόνσο εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Μπάγερν Μονάχου θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση μέσα στη Μαδρίτη, παρά την ήττα της 2-1 στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στη Γερμανία. Ο Ισπανός μέσος των Βαυαρών τόνισε πως η ομάδα του ξέρει τι πρέπει να κάνει κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, έτσι ώστε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αρχικά, ο Αλόνσο δήλωσε στην εφημερίδα “El Pais”, για την απόσυρσή του από την ενεργό δράση: “Πρέπει να φεύγεις ότι ακόμα θα μπορείς να τους λείπεις”.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη ρεβάνς με τους “μερένχες”: “Υπάρχει τόσο ταλέντο στη Ρεάλ που μπορούν να σκοράρουν με οποιονδήποτε τρόπο. Πέρα από το να παίξεις καλά, πρέπει να έχεις τύχη και εκείνοι να μην είναι σε καλή μέρα”.
Όσον αφορά στην αποχώρησή του από τη “Βασίλισσα” της Ευρώπης, πριν μερικά χρόνια δήλωσε: “Δεν δραπέτευσα. Δεν ήταν φυγή. Η απόφαση ήταν πολύ γρήγορη. Ο Πεπ επέμενε και για μένα ήταν δύσκολο βήμα γιατί το να φύγει κανείς από τη Ρεάλ με δική του θέληση είναι εξαιρετικά σπάνιο”.
Τέλος, δήλωσε για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, όταν ήταν στον πάγκο της ο Πεπ Γκουαρντιόλα: “Ο Πεπ είχε πει στον Μπενίτεθ ότι του άρεσα για τη Μπάρτσα, όμως διάλεξε τον Μπουσκέτς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις