Επιστροφές στον Ολυμπιακό Βόλου εν όψει Νίκης

Μετά την άδεια που δόθηκε στους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου για να περάσουν το Πάσχα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, άρχισε από χθες δεύτερη μέρα του Πάσχα η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το ντέρμπι της Κυριακής (23/4) με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό.

Ένα παιχνίδι που μπορεί να μην παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες έχουν τεθεί εκτός στόχων, ωστόσο και οι δύο ομάδες θέλουν να το κερδίσουν, για το γόητρο και την ιστορία τους.
Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα (δύο ισοπαλίες και δύο ήττες), με τους παίκτες να δηλώνουν πως θα κάνουν τα πάντα στα εναπομείναντα παιχνίδια, προκειμένου να κλείσουν τη χρονιά αξιοπρεπώς.
Ο Κώστας Μπράτσος για το παιχνίδι με τη Νίκη μπορεί να υπολογίζει σε τρεις παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο ματς με τον Διαγόρα Σεβαστής και συγκεκριμένα στους Γιάννη Δωματά, Βασίλη Ιωαννίδη και Παναγιώτη Ζώνα, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους. Στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα δεν αγωνίστηκαν και ο Κώστας Οικονόμου, Φαμπρίτσιο Πότσι λόγω τραυματισμού. Ο πρώτος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ ο Πότσι ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Σήμερα Τρίτη (18/4) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 16.00 στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού και αναμένεται να δώσουν το “παρών” και οι Δωματάς, Μασάντο και Φλίγκος, οι οποίοι είχαν μία μέρα επιπλέον άδεια από τους συμπαίκτες τους.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις