Μπέος: «Ο κ…ράδας ο Καραπαπάς που κάνει τον μάγκα, ας έρθει στο Βόλο»

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Αχιλλέας Μπέος κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Κώστα Καραπαπά, ενώ υποστήριξε ότι ο παρατηρητής του Ολυμπιακός – ΑΕΚ, ο κ. Λασκαράκης, δέχτηκε «κλωτσιές, βρισίματα, φτυσίματα».

Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής στον Arena fm 89,4:

«Αρχικά να κάνω μια ερώτηση. Πόσα χρόνια είναι το Ολυμπιακός-Βέροια. Τρία χρόνια. Πόσοι ποδοσφαιριστές είπαν πήραμε εντολή να στήσουμε το παιχνίδι. Έγινε κάτι; Για ποια δικαιοσύνη μιλάμε και για ποιο κράτος δικαίου; Αυτά τα παιδιά που βγαίνουν και κάνουν βανδαλισμούς και τα σπάνε το κάνουν από την αδικία. Υπάρχουν ανθρωπάκια ή εργαλεία όπως έλεγε τους δικαστές ο ΓΑΠ, μαζί με έναν που δεν κόλλησε ούτε ένα ένσημο στη ζωη του, τον Γερουλάνο που τον έκανε υπουργό. Έτσι χωρίς να υπάρχει ούτε ένα στοιχείο τιμώρησαν τον Ολυμπιακό Βόλο και με έστειλαν φυλακή.

Εγώ δεν ήξερα ότι ο Λασκαράκης ήταν παρατηρητής. Ο κ…ράδας ο Καραπαπάς που κάνει τον μάγκα, ας έρθει στο Βόλο. Ας κυκλοφορήσει χωρίς δυο αυτοκίνητα συνοδεία. Αν είναι μάγκας ας έρθει μόνος του στο Βόλο να τον κεράσουμε τσίπουρα. Ο Λασκαράκης είναι δικηγόρος, επιστήμονας, είδε κάποια πράγματα, είδε ότι την πέσανε στον διαιτητή και κλείσανε την πόρτα, κάτι που απαγορεύεται. Είδε τα σπρωξίματα προς τον Παπαπέτρου, άλλο ανθρωπάκι αυτός. Τι φοβάστε ρε; Πείτε την αλήθεια.. Και φώναζαν, τον π..στη τον Μπέο που σε έστειλε.

Ρε άνθρωπε του Θεού, είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία; Έχουν αρρωστημένα μυαλά. Πως γινόταν οι διαιτητές και έκαναν τόσα χρόνια λάθη μόνιμα εις βάρος των αντιπάλων του Ολυμπιακού. Εδώ έστηναν μέχρι και τα σημαιάκια του κόρνερ. Αν ρωτήσετε 1000 υγιείς Ολυμπιακούς, το 90% δε θέλουν αυτά που γίνονται. Θα ξεχάσουμε τη σφαγή του Αστέρα Τρίπολης με το χέρι στον τελικό; Τι θα πάθεις ρε αν το πάρει ο Αστέρας; Τον έφαγε η αλαζονεία τον Μαρινάκη. Του τα είχα πει. Αν συνεχίσεις έτσι, θα φτάσεις να σε βρίζει όλο το γήπεδο.

Οι ομάδες οφείλουν να φιλοξενούν και να προστατεύον τον αντίπαλο. Δείτε μια εβδομάδα πριν την ανακοίνωση του Πλατανιά. Γαβαθιώτηδες και Καραπαπάδες δεν ντρέπεστε λίγο; Αυτόν τον Ολυμπιακό θέλετε και πρεσβεύετε; Τι έγινε και να χάσετε από τον Πλατανιά; Δεν ντρέπεστε λίγο; Ας ελπίσουμε να γίνουν γρήγορα εκλογές στην ΕΠΟ. Να καθαρίσει το ποδόσφαιρο και να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Ο Λασκαράκης μου είπε ότι έφαγε κλωτσιές, βρισίματα, φτυσίματα. Ο μάγκας ο Καραπαπάς. Έλα ρε να πιείς ένα τσίπουρο μόνος σου στον Βόλο, χωρίς συνοδεία. Τι είπε ο Λασκαράκης; Αντέδρασε σε μια φασιστική νοοτροπία, σε αυτά που είδε.

Αν δε γίνουν εκλογές, αν είναι σωστοί αυτοί που επενδύουν ας μην κατέβουν πλέον να παίξουν. Ας παίξει μόνος του ο Ολυμπιακός. Τι έγινε και αν δεν παίξουν στην Ευρώπη; Έτσι κι αλλιώς οι Τζανετάκοι της Ευρώπης είμαστε. Παντού καρπαζιές τρώμε. Αυτό που γίνεται είναι η ντροπή της ντροπής. Δεν έχει δικαίωμα κάποιος να αντισταθεί στον Μαρινάκη; Ανθρωπάκια και δουλοπρεπείς είναι…».