Επιστροφή στις προπονήσεις για Νίκη

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες της Νίκης μετά το πενθήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Στέφανος Ξηροφώτος ώστε να περάσουν αυτές τις Άγιες μέρες με τις οικογένειές τους. Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν γεμάτοι ενέργεια, όρεξη για δουλειά κι έτοιμοι να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν. Δικαιολογημένα απόντες από την πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής, ήταν οι Νικλητσιώτης και Μέτσε, οι οποίοι είχαν μία μέρα επιπλέον άδεια.

Η Νίκη μπορεί να έχει μείνει εκτός στόχου πρωταθλήματος όμως η φιλοσοφία του «ματς με το ματς κι όπου φτάσουμε» που έχει περάσει στους ποδοσφαιριστές του ο Στέφανος Ξηροφώτος έχει υιοθετηθεί απ’ όλους κι έτσι η ομάδα θα πάει μέχρι το τέλος.

Επόμενος αντίπαλος ο συμπολίτης Ολυμπιακός Βόλου, σ’ ένα ντέρμπι γοήτρου και μόνο. Οι δύο βολιώτικες ομάδες έχασαν το τρένο της ανόδου και ήδη σκέφτονται την επόμενη μέρα σε μία κατηγορία που την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα θυμίζει την παλιά Δ’ Εθνική. Οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν στο Πανθεσσαλικό με πρώτο στόχο τη νίκη, χωρίς όμως η ισοπαλία να θεωρείται αρνητικό αποτέλεσμα.

Στην προσπάθεια αυτή ο Στέφανος Ξηροφώτος θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, εκτός του Τόλη Γαρυφαλλόπουλου ο οποίος θα εκτίσει την 2η αγωνιστική της ποινής από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στην Άρτα κόντρα στην Αμβρακία. Η επιστροφή του Γιώργου Παρασκευαΐδη στο κέντρο της άμυνας και του Γιάννη Βέργου στον άξονα αναμένεται να προσθέσει περισσότερη δύναμη στην αμυντική λειτουργία της καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές υπολογίζονται για το βασικό σχήμα στο βολιώτικο “classico”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις