Μπέος: «Δεν γίνεται να κάνει κουμάντο ο οπαδός»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε για τον Ηρακλή: «Μου γνωρίσανε τον Παπαθανασάκη. Μου είπε, θα σωθώ αγωνιστικά και έχω τελειώσει με αυτό το θέμα. Εμείς έχουμε υπογράψει με όλους τους παίκτες ρύθμιση και οι πρώτες δόσεις ξεκινάνε από 20-25 Απριλίου.Τον είδα πολύ αισιόδοξο. Θεωρεί ότι έχει σωθεί.

Δεν συμφέρει κανέναν να διαλυθεί ο Ηρακλής. Θα χάσουν όλοι τα λεφτά τους. Με την εφορία και το ΙΚΑ τι έκαναν; Κι εκεί ρύθμιση; Με τους παίκτες εντάξει, βρήκαν αυτήν τη φόρμουλα. Είναι όμως ντροπή για τον Ηρακλή για 19.000 να μην μπορούν να κάνουν τη ρύθμιση. Δε μπορείς να λέγεσαι μεγάλη ομάδα. Που είναι η Θύρα 10;

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη απ’ τον Ηρακλή και τον Άρη. Τι νομίζεις; Και ο ΠΑΟΚ θα είχε την ίδια χάλια χωρίς Σαββίδη.

Ποιος όμως να έρθει στον Ηρακλή; Να έρθει ένας Σαββίδης και να τον βρίζει η θύρα 10, 30 άτομα; Ή στον αντίστοιχο Άρη; Να διώχνει τον Κοντομηνά;

Ο φίλαθλος πρέπει να στηρίζει την ομάδα, πληρώνοντας το εισιτήριο και μετά να κάνει κριτική. Μέχρι εκεί. Δεν γίνεται να κάνει κουμάντο ο οπαδός.

Ο Ηρακλής είναι καβάλα στο άλογο. Η οικογένεια του Ηρακλή πρέπει να δώσει λύση. Να τρέξουν τώρα. Κρίμα επειδή υπάρχει μια κόντρα να μην υπάρξει συσπείρωση.