Κίνδυνος φυλάκισης για Εσιέν λόγω παράνομης μετανάστευσης

Στα τάρταρα βρίσκεται η ποδοσφαιρική καριέρα του Μίκαελ Εσιέν, με την απόφασή του να πάει να παίξει στην Ινδονησία να φαίνεται πως ήταν τελείως λανθασμένη, καθώς κινδυνεύει να μπει στη φυλακή λόγω παράνομης μετανάστευσης!

Συγκεκριμένα, η ομάδα που τον απέκτησε (Περσίμπ Μπεντούνγκ) δεν κατέθεσε εγκαίρως τα απαραίτητα έγγραφα στο Υπουργείο Μετανάστευσης για την έκδοση κάρτας εργασίας, με αποτέλεσμα ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού να βρίσκεται παράνομα στη χώρα.
«Την Τρίτη 18/4 η Περσίμπ Μπεντούνγκ υπέβαλε αίτημα για άδεια μόνιμης παραμονής στη χώρα για τους δύο παίκτες. Όταν έχουμε να κάνουμε με μια επαγγελματική ομάδα, θα πρέπει να θυμόμαστε πως πρέπει να διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να αγωνίζονται κανονικά στις αναμετρήσεις», δήλωσε για το θέμα υπάλληλος του Υπουργείου.
Από την πλευρά του ο προπονητής της Περσίμπ Μπεντούνγκ, Ουμούχ Μουχτάρ, είπε: «Το να έχουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα της Ινδονησίας μας προσφέρει χαρά, αφού γινόμαστε πιο γνωστοί. Όλοι γνωρίζουν πως ο Εσιέν είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης και όχι λαθρομετανάστης».
Πάντως, ο Εσιέν δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που αντιμετωπίζει το εν λόγω πρόβλημα, καθώς το ίδιο ισχύει και για τον Αγγλο επιθετικός Κάρλτον Κόουλ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις