Σαχίνης: Είμαστε ανοιχτοί για συζητήσεις…

Ο Ζάκος Σαχίνης, αντιπρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον «Βόλος 98.6» τόνισε, πως μέσα από τη γενική συνέλευση του συλλόγου θα παρθούν οι αποφάσεις για τα άτομα που θα αναλάβουν να λειτουργήσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Η συμφωνία το περασμένο καλοκαίρι για τη διοικούσα επιτροπή που ανέλαβε το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν για 1+1 χρόνο. Από εκεί και πέρα θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση και θα παρθούν αποφάσεις. Είμαστε ανοιχτοί για συζητήσεις και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οι κύριες αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον του συλλόγου είναι θέμα γενικής συνέλευσης. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα πρέπει να συσπειρωθεί. Η διχόνοια μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει.
Ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει διοικητικά ακέφαλος. Οι διοικούσες επιτροπές έχουν ελευθερώσει τον σύλλογο. Υπάρχουν άνθρωποι, τόσο στο μπάσκετ, όσο και στο ποδόσφαιρο που νοιάζονται για τον Ολυμπιακό. Όσο περισσότεροι στηρίξουν την κοινή προσπάθεια, τόσο το καλύτερο για τον σύλλογο και για τα τμήματα. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις