Αποφάσεις της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Μετά την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και τη λήξη της εξουσιοδότησης που είχε λάβει η Διοικούσα Επιτροπή, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, για την λειτουργία των ως άνω τμημάτων, η Διοικούσα Επιτροπή, σε συνεδρίασή της, αποφάσισε τα παρακάτω:

“Συγχαίρει τα κορίτσια και τους προπονητές τους για την περηφανή άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών, ως πρωταθλήτριες.
Θεωρεί, πως τα λάθη της ΕΣΚΑΘ και ο απρόσμενος εναγκαλισμός Νίκης και Γ.Σ. Βόλου, σε συνάρτηση με τα προβλήματα τραυματισμών και άλλων αστάθμητων προβλημάτων της ομάδας μας, στέρησαν από την ομάδα των ανδρών, αρχικά τη συμμετοχή της στα πλέι οφ και στη συνέχεια την περαιτέρω προσπάθεια για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ευχαριστεί, όλες τις ομάδες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, για τη φιλοξενία τους,
τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ και της ΤΕΔ/ΕΣΚΑΘ και ιδιαίτερα τους συντοπίτες μας
κ. Κορομηλά Κώστα και κα. Μόρφη Γιούλα, όλους τους διαιτητές της χώρας που διαιτήτευσαν και όλους τους κριτές, που ήταν γραμματεία στους αγώνες της γυναικείας ομάδας μας, τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας και του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας που διαιτήτευσαν και έπαιξαν γραμματεία στους αγώνες της ανδρικής μας ομάδας, τη Διοίκηση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση των αθλητικών Κέντρων και τους εργαζόμενους σ’ αυτά και ιδιαίτερα τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας για την συμπαράσταση τους.
Ευχαριστεί θερμά τους δεκάδες υποστηρικτές μας – χορηγούς της ομάδας για την αμέριστη βοήθεια τους, ώστε να αντιμετωπιστούν οι λειτουργικές δαπάνες και όπως κάθε χρόνο θα τους συναντήσουμε όλους, σε ειδική εκδήλωση, προκειμένου να τους εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας.
Ενημερώνει ότι όλες οι λειτουργικές δαπάνες των τμημάτων μπάσκετ είναι τακτοποιημένες έως και τον Απρίλιο του 2017.
Εξουσιοδοτείται, από το Δ.Σ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, ο επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Μεταφτσής Αλέξανδρος, όπως έλθει σε επαφές, με όποιον ή όποιους ενδιαφέρονται να αναλάβουν τις τύχες των τμημάτων μπάσκετ του συλλόγου μας, έως τις 8 Μαΐου 2017.
Μετά την ως άνω ημερομηνία η τωρινή Διοικούσα Επιτροπή σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα επανεξετάσει τα δεδομένα και θα προβεί σε νέες ανακοινώσεις».