Τα 5α Νικητήρια διοργανώνει η Νίκη

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Γ.Σ. Νίκη Βόλου διοργανώνει κολυμβητικούς αγώνες με την επωνυμία 5α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2015.
Μέσα από μεγάλες δυσκολίες και αντιξοότητες ο Σύλλογος είναι συνεπής στο 5ο του ραντεβού και καταφέρνει να οργανώσει μια κολυμβητική γιορτή για παιδιά ηλικίας 9,10,11 και 12 ετών…

 

…Τα φετινά ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ τιμούν με την παρουσία τους 24 συνολικά σωματεία από τις Σέρρες έως την Αθήνα και 670 μικροί αθλητές.
Ο Γ.Σ. Νίκη Βόλου εύχεται στο σύνολο της κολυμβητικής οικογένειας που θα παραστεί στους αγώνες, καλή επιτυχία και ελπίζει ότι μέσα από τέτοιου είδους αγωνιστικές παρουσίες θα καταφέρει να αναδείξει στο προσεχές μέλλον αθλητές και αθλήτριες που θα συνεχίσουν την αγωνιστική τους προσπάθεια στις αμέσως μεγαλύτερες αγωνιστικές κατηγορίες.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας «Βασίλειος Πολύμερος» στις 7-8 Φεβρουαρίου 2015 με ώρα έναρξης το Σάββατο στις 9:30π.μ. και απογευματινή αγωνιστική δραστηριότητα την ίδια ημέρα της οποίας η έναρξη είναι στις 16:30. Την Κυριακή η αγωνιστική δραστηριότητα ξεκινά στις 9:30π.μ.
Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου προσκαλεί τους φίλους του υγρού στίβου που θέλουν να δουν και να χειροκροτήσουν από κοντά τις προσπάθειες των μικρών κολυμβητών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις