«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στον αγώνα της χρονιάς»

Κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας αλλά και στους φίλους της ομάδας για τον αγώνα της χρονιάς με τον Ίκαρο Τρικάλων απευθύνει η Διοικούσα καλαθοσφαίρισης της Νίκης. Το Σάββατο 22 Απριλίου (19:00) η Νίκη υποδέχεται τους Ίκαρους και θέλει να πραγματοποιήσει το δεύτερο βήμα προς τον στόχο της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Σ’ αυτή την προσπάθεια θέλει τον κόσμο της δίπλα ώστε να αποτελέσει τον 6ο παίκτη της στο πιο καθοριστικό, μέχρι το επόμενο, παιχνίδι των play off.

H ανακοίνωση:

“Πέντε βήματα έχουν απομείνει για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της ομάδας μας, την επάνοδο εκεί που της αξίζει, στις Εθνικές Κατηγορίες. Το πρώτο και πιο δύσκολο βήμα από αυτά θα πρέπει να γίνει αυτό το Σάββατο στο ντέρμπι με την πολύ δυνατή ομάδα των Ικαρών Τρικάλων, που δείχνει να είναι και η κύρια συνδιεκδικήτρια της ανόδου.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, στους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας, καθώς και σε όλους τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας, για το μεγαλύτερο αγώνα της χρονιάς (μέχρι τον επόμενο), αυτό το Σάββατο (22/04, 19:00).

Ζητούμε από τον κόσμο μας να γεμίσει το Κλειστό Γυμναστήριο, να δώσει δύναμη στους παίκτες και τους προπονητές μας και να γίνει για μια ακόμη ο 6ος μας παίκτης. Θέλουμε τον φίλαθλο μπασκετικό κόσμο της πόλης να στηρίξει την προσπάθεια της Νίκης Βόλου να αποκτήσει ξανά την χαμένη της αίγλη και να κάνει το όνειρο πολλών πραγματικότητα. Το βολιώτικο μπάσκετ πρέπει να έχει εκπροσώπους στις Εθνικές Κατηγορίες και φέτος είναι η ευκαιρία της Νίκης Βόλου.

Η Νίκη Βόλου είναι ο κόσμος της και αυτό μένει να το αποδείξουμε ακόμη μια φορά αυτό το Σάββατο, στις 19:00. Ραντεβού στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας!

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις