Θ. Θεοδώρου: Ευελπιστώ να γυρίσουμε στον Αλμυρό με την πρόκριση

Ο ΓΣ Αλμυρού θα αγωνιστεί με ανεβασμένο το ηθικό στο σημερινό παιχνίδι (20/3, 16.00) με τον Ολυμπιακό Λαμίας για τον γ’ γύρο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΟ και όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο προπονητής της ομάδας, Θάνος Θεοδώρου, στόχος της ομάδας είναι να προχωρήσει όσο ψηλότερα γίνεται στη διοργάνωση.


«Ο Ολυμπιακός Λαμίας είναι μία ομάδα με αγωνιστικό στιλ παρόμοιο με αυτό των Σελλάνων. Εμείς έχουμε προσαρμοστεί σε τέτοιου είδους παιχνίδια και περιμένω ότι θα ανταπεξέλθουμε. Εξάλλου, έχουμε τη διάθεση να προχωρήσουμε όσο γίνεται περισσότερο στο θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Το μόνο που κάπως με προβληματίζει είναι το ότι είχαμε την αποχή από τις προπονήσεις λόγω των εορτών του Πάσχα, κάτι που μπορεί να μας έχει βγάλει κάπως από το ρυθμό μας. Επίσης, το γεγονός ότι ο αγώνας θα γίνει σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα είναι κάτι που πρέπει να μας κάνει πολύ προσεκτικούς, ιδιαίτερα στα πρώτα λεπτά. Οι αντίπαλοι έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τέτοιο τερέν, ενώ εμείς είναι σίγουρο ότι θα χρειαστούμε μερικά λεπτά μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας. Πάντως, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέσα στο παιχνίδι και ευελπιστώ να γυρίσουμε στον Αλμυρό με την πρόκριση στον επόμενο γύρο».