Άπαντες παρόντες στον Ολυμπιακό Βόλου

Με πρωινή προπόνηση συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη 20/4 η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τη Νίκη, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 23/4 στις 16.30 στο Πανθεσσαλικό. Το «παρών» στις προπονήσεις δίνει κανονικά ο Ούγκο Μασάντο, ο οποίος επέστρεψε από την Πορτογαλία και γυμνάζεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Φαμπρίτσιο Πότσι ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη γάμπα και τέθηκε και αυτός στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου. Απόλυτα εντάξει είναι και ο Κώστας Οικονόμου, ο οποίος προέρχονταν και αυτός από τραυματισμό. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής, η τεχνική ηγεσία θα έχει περισσότερες λύσεις για τον καταρτισμό μιας ισχυρής ενδεκάδα, καθώς πέρα από τους προαναφερθέντες παίκτες που αποθεραπεύτηκαν, επιστρέφουν στην ομάδα και οι Γιάννης Δωματάς, Βασίλης Ιωαννίδης και Παναγιώτης Ζώνας, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.
Σήμερα, αλλά και αύριο Παρασκευή, ο Κώστας Μπράτσος στο δίτερμα θα δοκιμάσει το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει κόντρα στη Νίκη, το οποίο θα έχει αρκετές αλλαγές, σε σχέση με την ενδεκάδα που παρατάχθηκε στο γήπεδο του Βατάν στο παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις