ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού στην Πειθαρχική της ΕΠΟ!

Όπως ήταν από χθες γνωστό, πρόθεσή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν να παραστεί σήμερα το μεσημέρι (16:00) στην απολογία του Ολυμπιακού στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, καθώς θεωρεί πως έχει έννομο συμφέρον σε πιθανή τιμωρία των «ερυθρολεύκων».

Μην ξεχνάμε ότι οι Πειραιώτες έχουν παραπεμφθεί και για παράβαση του Άρθρου 29 του Πειθαρχικού Κώδικα, που –μεταξύ άλλων ποινών- προβλέπει και αφαίρεση 6 βαθμών. Είναι αυτονόητο ότι σε περίπτωση τιμωρίας του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ ευνοείται βαθμολογικά γι’ αυτό και αποφάσισε να κυνηγήσει την υπόθεση.

Η τελευταία και άκρως σοβαρή εξέλιξη, είναι πως η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ πρόσθεσε στο πινάκιο την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΑΟΚ στην υπόθεση και τον κάλεσε επίσημα να παραστεί δια των δικηγόρων του!

Το αν θα γίνει δεκτή εν τέλει η πρόσθετη παρέμβαση θα κριθεί επί της ακροαματικής διαδικασίας, ωστόσο και μόνο το γεγονός ότι μπήκε το αίτημά του στο πινάκιο δείχνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει δεκτό.

Αυτό ενισχύει ασφαλώς τις θέσεις του, τις οποίες και θα μπορέσει να αναπτύξει ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του αναμένεται να αντιδράσει και να καταθέσει ένσταση.

Έτσι, το Νο.6 του πινακίου, όπως επικαιροποιήθηκε σήμερα το πρωί, έχει ως εξής:
«ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επί των υποθέσεων α) της από 19/4/2017 πειθαρχικής δίωξης σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και, β) της από 19/4/2017 πειθαρχικής δίωξης σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων (ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2016-2017, ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΕ ΑΕΚ της 13/4/2017).
Κλήση: ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κλήση: ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις