Τζήμας: «Θα προσβάλλω νομικά τις εκλογές» (videos)

 Συνέντευξη Τύπου εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο κ. Τζήμας στα γραφεία της Νίκης, όπου τοποθετήθηκε σε όλα τα τρέχοντα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και του Ερασιτέχνη. Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κατέθεσε τον δικό του οικονομικό απολογισμό, ανακοίνωσε νέα διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου ενώ αμφισβήτησε τη νομιμότητα ενδεχόμενης εκλογής του κ. Φάτση στην προεδρεία του Συλλόγου. Ο κ. Τζήμας απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που δέχθηκε από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους σε μία μαραθώνια συνέντευξη που διήρκησε περισσότερο από 1,5 ώρα.

Την εισαγωγή στη συνέντευξη Τύπου πραγματοποίησε ο κ. Αντώνης Ακτσιαλής ο οποίος θα εκτελεί χρέη Αντιπροέδρου στη νέα Δ.Ε.. Ο κ. Ακτσιαλής ανέφερε με επικεφαλίδες τα θέματα που θα ανέπτυσε στη συνέχεια ο κ. Τζήμας.

 

Ο πρόλογος του κ. Τζήμα σχετικά με τα θέματα της συνέντευξης Τύπου:

 

Σύντομη αναφορά στο επεισόδιο Τσιμπανάκου – Μπέου έκανε ο κ. Τζήμας στην αρχική του τοποθέτηση:

 

 Στα σενάρια δημιουργίας τρίτης ομάδας στην πόλη αναφέρθηκε ο κ. Τζήμας εκφράζοντας την αίσθηση ότι αυτό δεν είναι εφικτό:

 

 Εκτενή αναφορά στον τρόπο λειτουργίας του Ερασιτέχνη έκανε ο κ. Τζήμας:

 

 Παράνομη χαρακτήρισε ο κ. Τζήμας την είσοδο του κ. Φάτση στη Δ.Ε. ποδοσφαίρου:

 

 Τη νέα 5μελή διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου παρουσίασε ο κ. Τζήμας:

 

Τα δικά του νούμερα και τον δικό του οικονομικό απολογισμό κατέθεσε ο κ. Τζήμας όπου ανέφερε ότι η ομάδα στο τέλος της χρονιάς δεν θα οφείλει σε κανέναν τρίτο χρήματα:

 

 Παράπονα από έμπειρους παίκτες που αποκτήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά εξέφρασε ο κ. Τζήμας στη συνέντευξη Τύπου:

 

 Εκτενή αναφορά στις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε από τον κ. Τζήμα μετά από επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

 

 

Ειδική αναφορά στο μπάτζετ που θα έπρεπε να διατεθεί για να κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό και με βλέψεις κατάκτησης της 1ης θέσης έκανε ο κ. Τζήμας. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως η διοίκηση θα έπρεπε να φτάσει στο ύψος των 300.000€ τον προϋπολογισμό κάτι που δεν κατέστη εφικτό λόγω της εσωστρέφειας:

 

Ανακοίνωση για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν απέδωσαν τα ανεμενόμενα, προτίθεται να κάνει ο κ. Τζήμας την προσεχή Δευτέρα, μετά το κυριακάτικο βολιώτικο ντέρμπι. Η σχετική αναφορά στο παρακάτω απόσπασμα βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου:

 

Αρκετές αναφορές στο πρόσωπο του κ. Φάτση έκανε ο κ. Τζήμας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Σε μία από αυτές ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου αναφέρθηκε στον τρόπο που ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη εισήλθε στη Δ.Ε. ποδοσφαίρου:

 

 Ο κ. Τζήμας ρωτήθηκε για τους  νόμους στους οποίους θα στηρίξει την προσβολή των εκλογών όπως ανέφερε σε προηγούμενη τοποθέτησή του, αρνούμενος να δώσει περισσότερες εξηγήσεις:

 

Ο κ. Τζήμας αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα του πλαστικού γηπέδου, ενώ όταν ρωτήθηκε αν το πλαστικό έφτασε ποτέ στο τελωνείο, ο πρόεδρος της Δ.Ε. απάντησε θετικά. Επίσης ρωτήθηκε στην στήριξη του χορηγού κι αν συνεχίζει να τον στηρίζει ενώ έκανε αναφορά στα ποσά που δόθηκαν για τη σίτιση των ποδοσφαιριστών:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις