Θ. Θεοδώρου: Πρόκριση από την οποία έχουμε μόνο οφέλη…

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι άνθρωποι του ΓΣ Αλμυρού, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Λαμίας, που έδωσε την πρόκριση στη φάση των «8». Ο προπονητής των «κυανόλευκων» Θάνος Θεοδώρου έδειχνε ότι με το πέρασμα του χρόνου δικαιώνεται για…

όσα είχε αναφέρει, λέγοντας ότι σε περίπτωση που η ομάδα του κατακτήσει το Κύπελλο ΕΠΣΘ, θα επιδιώξει να πάει όσο μακρύτερα γίνεται.
«Κυνηγάμε όλους τους στόχους και μπαίνουμε σε μια διαδικασία που είχα πει ότι θα την κυνηγήσουμε και θα πάμε όσο πιο μακριά γίνεται» ανάφερε χαρακτηριστικά συνομιλία με το «goalpost.gr» και πρόσθεσε.
«Σε ότι αφορά τη σημερινή αναμέτρηση είχαμε πει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, κυρίως στις στημένες φάσεις του αντιπάλου, διότι αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού του και ο τρόπος που κυνηγά να σκοράρει.
Εμείς δυσκολευτήκαμε στο β’ ημίχρονο μόνο από κάποια στημένα κι εξαιτίας του αέρα που ευνοούσε τον αντίπαλο. Ωστόσο, καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε με επιτυχία και να πάρουμε μια πολύ σημαντική πρόκριση για τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Το βασικότερο είναι ότι βρισκόμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας και συνεχίζουμε με πολύ χαρά μια πορεία που μπορεί να μας προσφέρει μόνο οφέλη. Όταν ξεφεύγεις από τα τοπικά πλαίσια και συμμετέχεις σε κάτι παραπάνω, δημιουργούνται παραστάσεις κι εμπειρίες στα παιδιά κι αυτό είναι ευχάριστο.
Μπαίνουμε σε μια διαδικασία αγώνων που πρέπει να σκέφτεσαι και το αποτέλεσμα και το ρυθμό, αλλά πλέον θα φανεί και πόσο «κρατούν» τα πόδια καθενός. Αυτό είναι και το πιο ασφαλές κριτήριο για το πόσο αντέχουν τα παιδιά που συμμετέχουν φέτος και το τι χρειάζεται τελικά η ομάδα για την επόμενη χρονιά.
Εγώ είχα πει και πριν τον τελικό του Κυπέλου, ότι μας ενδιαφέρει να το πάρουμε όχι μόνο γιατί ο Αλμυρός εδώ και 20 χρόνια δεν έχει κατακτήσει κάποιο τίτλο, αλλά γιατί μας ενδιαφέρει και το κάτι παραπάνω. Ίσως τότε που το είπα να μη το καταλάβαιναν και πάρα πολλοί, ίσως ακόμα και μέσα στην ομάδα να μην το είχαν συνειδητοποιήσει. Όμως τώρα νομίζω ότι το ευχαριστιούνται και με ικανοποιεί ότι ανταποκρίνονται έτσι όπως εγώ το έβλεπα.
Ένα επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο της προσπάθειάς μας, είναι ότι στα τέσσερα ματς (σ.σ. με αυτό της επόμενης φάσης), τα τρία είναι εκτός έδρας κι αυτό δίνει περισσότερη αξία, μπορώ να πω. Αν με το καλό περάσουμε κι από τη φάση των «8», μετά τα παιχνίδια γυρίζουν στην έδρα μας και πλέον εκεί όλα μπορούν να γίνουν.
Είναι καλό ότι την ερχόμενη Κυριακή δεν έχουμε αγώνα, αφού θα παίζαμε με το Διμήνι, οπότε θα έχουμε τη δυνατότητα να ξεκουράσουμε και να φρεσκάρουμε την ομάδα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις